Adres :
Av. de la Libération 1/5, 4960 Malmedy, Belgique
fr
nl
en
de
Duur : 1 - 1.30 u
Beschrijving

“De tijd tikt! Opgelet speurneuzen, je hebt nog maar enkele seconden om dit raadsel op te lossen!” Voel je de adrenaline al stromen als je dit leest? Dan zit je goed bij Escape Challenge Malmedy, want hier vind je escape games voor volwassenen én kinderen!

Hier werd aan alles en iedereen gedacht. Geraak je er met de kinderen maar niet over uit wat je gaat doen? Heb je zin om elk een eigen avontuur te beleven? Willen de kinderen er geen volwassenen bij? Staakt het vuren, want je zit hier op de perfecte plek:  5 escape games voor volwassenen (maximaal 7 personen), 1 escape game voor een groep (8 tot 15 personen) en 6 escape games voor kinderen (maximaal 10 kinderen van 7 tot 12 jaar).

Het principe is eenvoudig: je wordt met je team opgesloten in een kamer vol nuttige voorwerpen (of soms allesbehalve nuttig, want je moet ook valstrikken vermijden!). Om eruit te geraken, zul je binnen 60 minuten een raadsel moeten oplossen. De klok tikt ondertussen genadeloos door. Verlies dus geen tijd en zet die hersenen maar flink aan het werk! Slaag jij erin je een weg te banen naar het laatste raadsel en uit de kamer te ontsnappen? Tik-tok, tik-tok …

Snuif de sfeer op

De escaperooms zijn erg creatief ingericht om je in een bijzondere sfeer te brengen. In het authentieke decor is werkelijk elk detail belangrijk. Die totale onderdompeling in de wereld van detectives is een unieke ervaring die uiteraard veel plezier belooft, maar die ook de groepsbanden versterkt. Kortom, een fantastisch avontuur om samen te beleven, met al even fantastische thema's!

Voor kinderen zijn er 6 escape games, aangepast aan de leeftijd. Thema's zijn de wereld van piraten, een expeditie tussen dinosaurussen of een reis rond de wereld in 60 minuten. Er staat kinderen van 6 tot 12 jaar een buitengewoon avontuur te wachten! Als beloning voor je inspanningen krijg je bovendien nog een geschenkje: op vertoon van je kaart van Ardennes-étape krijgen deelnemers een gratis drankje (bier van het vat, glas wijn, frisdrank).

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

een gratis drankje (bier van het vat, glas wijn, frisdrank).

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen bij onze lokale partners!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten
  • Duur: escape game voor volwassenen en kinderen: 1 uur – escape game voor groepen: 1,5 uur
  • De ouders moeten aanwezig zijn en mogen deelnemen tijdens de activiteit voor kinderen.
  • De spellen voor volwassenen kunnen worden gespeeld door gezinnen of door kinderen onder begeleiding van een volwassene.
  • Van 2 tot 7 personen. Voor het spel "Engineer Mills" kelder: van 8 tot 15 personen.
  • Eten voor of na de activiteit kan in Cook'in Factory (bij voorkeur reserveren op 080 88 01 52)
Tarieven

Prijs per escape game voor volwassenen: € 99

Prijs per escape game voor kinderen: € 90

Contact en reserveren
Kantooruren

48 uur vooraf reserveren (telefonisch of online) is gewenst 


Telefoon

Adres van de activiteit
Av. de la Libération 1/5, 4960 Malmedy, Belgique

De omgeving ontdekken

Te voet
Luik - Malmedy
- op 0km afstand
Onze favoriet
Te voet
- op 1km afstand
Te voet
Luik - Malmedy
- op 1km afstand
Te voet
Luik - Malmedy
- op 1km afstand
Te voet
Luik - Malmedy
- op 1km afstand