Raadpleeg onze FAQ voor meer informatie

Wat is de betalingstermijn?

Je betaalt je verblijf ofwel in één keer op het moment van reservatie ofwel in twee keer, een deel bij reservatie en een deel 8 weken voor je verblijf als deze lang op voorhand is gereserveerd.
Wanneer je verblijf gepland is binnen 8 weken of minder, dan moet je je reservatie betalen op het moment van bevestiging.
Wanneer je verblijf gepland is binnen meer dan 8 weken, dan kan je in twee keer betalen

  1. Je betaalt een voorschot binnen de 5 dagen na bevestiging van je reservatie. Dit voorschot komt neer op 30% van de huurprijs + de dossierkosten + eventuele verzekeringen.
  2. Je betaalt het saldo 8 weken voor je verblijf. 

Kosten en waarborg
Soms moet je de waarborg voor je verblijf storten naar Ardennes-étape, soms moet je die cash betalen aan de eigenaar bij aankomst.
Soms moet je de kosten betalen voor je verblijf (als ze forfaitair zijn) en soms ter plaatse. Ter plaatse kunnen ze forfaitair zijn of volgens verbruik en de huidige marktprijzen. Als de kosten niet op voorhand zijn betaald, moet je dit ter plaatse regelen met de eigenaar. 

Tip

  • Je kan je verblijf bij Ardennes-étape online betalen of via overschrijving. Wie kiest om online te betalen kan dat doen met Visa, Mastercard, Maestro, Bancontact, iDeal, KBC Online of CBC Online.
  • Zorg ervoor dat u op tijd bent en de betaling in orde brengt. Afhankelijk van de aanbevolen deadlines vindt u in uw Klantenaccount alle stappen die u nog moet doorlopen vóór uw verblijf.

Ik raadpleeg mijn Klantenaccount

Heb je geen antwoord op je vraag gevonden? Neem contact met ons op.

Per telefoon

Van maandag tot donderdag:
9u – 17u
Op vrijdag: 9u – 19u
Op zaterdag: 10u – 16u
Op zondag: 10u – 13u

Live chat

Een medewerker staat voor je klaar van maandag tot vrijdag, van 9 u tot 17u.