Raadpleeg onze FAQ voor meer informatie

Waarvoor dient de waarborg en hoe krijg ik die terug?

De huurwaarborg of waarborg is een bedrag dat je voor je verblijf als garantie stort in geval van schade of het niet naleven van de schoonmaakregels. Dit bedrag wordt betaald via een bankoverschrijving of in contanten aan de eigenaar, afhankelijk van het geval. Als alles na je verblijf in orde is, krijg je deze som binnen de 15 dagen na je vertrek terug.


Hoe krijg ik mijn waarborg terug?
Als alles in orde is na je verblijf (er is geen enkele schade en de woning werd proper afgesloten), dan wordt de waarborg teruggestort binnen de 15 dagen na je verblijf.
De waarborg wordt teruggestort via overschrijving op het rekeningnummer dat jij doorgegeven hebt (via je klantenaccount van Ardennes-étape of rechtstreeks aan de eigenaar), tenzij anders vermeld. 


Tip
Zorg ervoor dat we over je bankgegevens beschikken. Ga naar de rubriek 'Mijn profiel' in je Klantenaccount. Vul het IBAN-nummer van uw bankrekening en uw BIC-code in. Die code vind je op de achterkant van je bankkaart of op je bankafschriften. Klik daarna op 'Opslaan' onderaan de pagina. Je informatie wordt meteen bijgewerkt. In je Klantenaccount kan je ook op elk moment zien wanneer je waarborg wordt terugbetaald. Klik daarvoor op het verblijf in kwestie.

Ik raadpleeg mijn Klantenaccount

Heb je geen antwoord op je vraag gevonden? Neem contact met ons op.

Per telefoon

Van maandag tot donderdag:
9u – 17u
Op vrijdag: 9u – 19u
Op zaterdag: 10u – 16u
Op zondag: 10u – 13u

Live chat

Een medewerker staat voor je klaar van maandag tot vrijdag, van 9 u tot 17u.