Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie-beleid.
Onze vakantiehuizen zijn open - Update 23/06 - “Bekijk onze veelgestelde vragen
  • NL

Raadpleeg onze FAQ voor meer informatie

Het lukt mij niet om mijn tegoedbon te gebruiken gedurende een nieuwe boeking.

Uw tegoedbon is een betaalmethode voor uw boeking.  

Mocht uw boeking niet gelijk bevestigd worden, dan is het nog niet mogelijk om onze betaalmethodes te zien en uw tegoedbon in te voeren als betaalmethode. Indien uw boeking niet bevestigd is, betekent dat dat uw boekingsaanvraag naar de eigenaar van het vakantiehuis ter goedkeuring is gestuurd. U ontvangt binnen 24-48u de bevestiging per mail. Zodra u deze bevestigingsmail heeft ontvangen, kunt u uw tegoedboncode invoeren in het veld “cadeaubon”.  

De waarde van uw tegoedbon wordt vervolgens afgetrokken van de totaalprijs van uw boeking.  

  • Indien het bedrag van uw tegoedbon exact overeenkomt met het totaalbedrag van uw boeking (zonder de waarborg): uw betaalt alleen de waarborg.   
  • Indien het bedrag van uw tegoedbon minder is dan het totaalbedrag van uw boeking (zonder de waarborg): u betaalt de extra kosten en uw waarborg.   
  • Indien het bedrag van uw tegoedbon meer is dan het totaalbedrag van uw boeking (zonder waarborg): het restbedrag op de tegoedbon blijft geldig tot de vervaldatum.  

De tegoedbon kan niet ingezet worden voor het betalen van de waarborg en de te betalen kosten ter plaatse aan de eigenaar van het uitgekozen vakantiehuis.  

U betaalt vervolgens het eventuele restbedrag en de waarborg volgens de algemene voorwaarden.  

OPGELET: Uw tegoedbon dient u NIET in stap 2 van de boekingsprocedure in het veld “Heeft u een kortingscode” in te vullen, maar nadat de boeking bevestigd is en u uw boeking dient te betalen, dan kunt u de code invoeren in het veld “cadeaubon”.

Heb je geen antwoord op je vraag gevonden? Neem contact met ons op.

Per telefoon

Bereikbaar van maandag tot donderdag van 9 tot 17u, op vrijdag van 9 tot 19u en in het weekend van 10 tot 16u. Gemiddelde wachttijd: 10 minuten.

Live chat

Een medewerker staat voor je klaar van maandag tot vrijdag, van 9 u tot 17u.