Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie-beleid.
Onze vakantiehuizen zijn open - Update 31/10 - “Bekijk onze veelgestelde vragen

Provinciaal Domein van Wégimont

Drie buitenzwembaden met glijbanen, visgelegenheid, kanoën, sport, barbecue,... Alles aan democratische prijzen in Soumagne in de provincie Luik.  

Provinciaal Domein van Wégimont met openluchtzwembad

Kom in het park van Wégimont een volledig nieuw zwemcomplex ontdekken dat bestaat uit drie baden waarvan er twee met elkaar in verbinding staan. Een klassiek zwembad van 25 op 15 meter met 6 banen, een speelbad met een oppervlakte van 500 vierkante meter, dat voorzien is van speeltuigen (glijbanen, waterkanonnen,…) en een kinderbad met een oppervlakte van 270 vierkante meter. Het geheel is verder voorzien van vestiaires, sanitair, eerstehulppost, onthaal met ticketverkoop, bar, terras en zonneweiden.

Verder is er in het park een grote speeltuin, opgedeeld in leeftijdscategorieën (-8 jaar en +8 jaar), een minigolf met 18 holes, opgebouwd binnen een prachtig kader verdeeld over drie niveaus, een picknickplaats met 24 barbecues en 48 houten tafels (288 plaatsen), een meer om te kanoën, twee visvijvers, en enkele polyvalente sportpleinen.

Verken de streek tijdens een vakantie in het Land van Herve. Neem een kijkje in de selectie vakantiehuisjes van Ardennes-Etape.
 

De toeristische informatie is louter informatief. In geen geval kan Ardennes-Etape verantwoordelijk worden gehouden voor foute of achterhaalde informatie.