Kayak Les Epinoches

Kajakken op de Semois in de buurt van Bouillon is de ideale manier om de prachtige Ardennen eens vanuit een ander perspectief te bekijken. Kayak Les Epinoches biedt kajaks en kano's voor één of meerdere personen.

 

Kayak Les Epinoches

Bouillon ligt in de meander van de Semois. Waarom dan niet deze mooie streek ontdekken op en in het water? Geniet met Kayak Les Epinoches van een rustgevende kajaktocht op de Semois en bewonder de schoonheid van de Belgische Ardennen.

Solo, duo of met drie in een kajak? Klassieke, comfortabele of luxeboot? Er is voor ieder wat wils in dit uitgebreid aanbod aan boten.

De drie verschillende trajecten tonen u de mooiste plekjes van de streek. Voor genieters die rustig willen dobberen op de Semois is er de afvaart van 7 kilometer. De hardere kern kan kiezen voor 14 of zelfs 28 kilometer.

Informeer zeker naar het transport per minibus naar uw vertrekpunt. Dit is afhankelijk van het aantal personen en van de periode.

Een vakantiehuis van Ardennes-Etape is de ideale uitvalsbasis om de streek van Bouillon, met het indrukwekkend kasteel, volop te verkennen. Na een avontuurlijke dag met Kayak Les Epinoches kunt u heerlijk uitblazen in uw eigen huis.