Aqua l'O

Bij Aqua l'O in Houffalize vindt u de ideale mix tussen wellness, recreatie en sport. Glijbanen, wildwaterbanen en watervallen, plonsbadje voor de allerkleinsten,... Een echt waterparadijs!

 

Aqua l’O

Zin in een mix van wellness, recreatie en sport? Aqua l’O is een waterparadijs waar u naar hartenlust kunt zwemmen én ontspannen.

In het pas gerenoveerde 25-meterbad zijn een heleboel attracties voor jong en oud geïntegreerd zoals een grote waterglijbaan, een wildwaterbaan en een waterval. Speciaal voor de allerkleinsten werd een plonsbad in een aparte ruimte voorzien. Dit alles gebeurt in een gezellige sfeer, mede dankzij de onderwaterverlichting.

Wie graag wil ontspannen, vindt in Aqua l’O de laatste nieuwe toestellen: verschillende soorten douches, bubbelbad, jacuzzi en regelbare hydrojets voor een verkwikkende massage, balneobad met hoge temperatuur (36-38°C). Om het aanbod compleet te maken, zijn er een stoombad en sauna aanwezig.

Na zo’n heerlijke ontspanning, kunt u de dag afsluiten in een van de vele vakantiehuizen van Ardennes-Etape in de omgeving van Houffalize om de Belgische Ardennen ten volle te verkennen.

 

Copyright foto's - Aqua l'O