Sunparks Vielsalm

Op enkele passen van het centrum van Vielsalm ontvangt Sunparks zijn bezoekers voor enkele uren ontspanning en relaxatie. het complex is samengesteld uit verschillende zwembaden, geschikt voor kinderen en volwassenen.

 

Sunparks - Aquafun

Een originele dag vol waterpret beleven in een tropisch en ludiek kader…
Dat is wat Sunparks u hier aanbiedt!

Sunparks ligt op amper enkele meters van het centrum van Vielsalm. Bezoekers zijn er welkom voor enkele uren wellness en ontspanning.

Het complex bestaat uit een groot aantal zwembaden, met een watertemperatuur van 28°C, die zowel voor kinderen als voor volwassenen geschikt zijn.

De meest onweerstaanbare attractie is nog steeds de waterglijbaan waar de kinderen met veel jolijt naar beneden razen.

De ouders die hun kinderen geamuseerd opwachten bij het uiteinde van de glijbaan nemen ze daarna mee naar het buitenzwembad waar ze het hele jaar door kunnen genieten van water dat 32°C warm is. Het is er prettig toeven, vooral in de winter wanneer het buiten vriest !

Daarna wordt het golfslagbad geactiveerd en moeten de zwemmers zich proberen staande te houden in de deining van eb en vloed (stipt om de 27 minuten).

Na die stevige inspanning wacht een weldoende massage, de jacuzzi of een van de talrijke baden met krachtige waterstralen waar men heerlijk kan relaxen in lekker warm water.

 Copyright foto's: Ardennes-Etape et SunparksArdenne