Ardennenwandelingen

Zin om te wandelen in de Belgische Ardennen? Dé onvermijdelijke activiteit in de regio: een stevige wandeling! Sommige wandelingen zijn bewegwijzerd, de één toegankelijk voor honden, de ander thematisch. Een Ardennenwandeling is ideaal om een luchtje te scheppen en te herbronnen. Goede of middelmatige conditie? Er is voor iedereen een geschikte wandeling.

Open Plek van So Bechefa in Provincie Luxemburg

Open Plek van So Bechefa [Provincie Luxemburg]

Verloren in het mooie staatsbos van de Grand-Bois (130 hectaren), is de Open Plek van So Bechefa de ideale halte voor een picknick of barbecue met uw familie of in groep. Een idyllische plaats voor een siësta terwijl de kinderen eens goed kunnen rondlopen ...

Wandeling van de Ninglinspo in Provincie Luik

Wandeling van de Ninglinspo [Provincie Luik]

Eén van de mooiste wandelingen van het land. Het traject leidt wandelaars langsheen de Ninglinspo, een bergriviertje in de provincie Luik, doorheen het prachtig groene heuvellandschap rond Aywaille. Een must voor iedereen die de Belgische Ardennen bezoekt.

Le Tombeau du Géant in Provincie Luxemburg

Le Tombeau du Géant [Provincie Luxemburg]

Le Tombeau du Géant of het Graf van de Reus, is een prachtige plek in Bouillon. U hebt een uitzicht op deze eigenaardigheid van de natuur vanop het uitzichtpunt van Botassart. Eén van de indrukwekkendste panorama's in België.

Les plus beaux points de vue in

Les plus beaux points de vue []

Les paysages vallonnés des Ardennes offrent de magnifiques points de vue. Que ce soit en ville, ou à la campagne, tous offrent une vue exceptionnelle sur les alentours!

Uitzichtpunt over Frahan in Rochehaut in

Uitzichtpunt over Frahan in Rochehaut []

Uitzichtpunt in Rochehaut over Frahan en de Semois. Schitterend. Vertrek van een mooie wandeling door de bossen van 1,5 km naar Frahan. Met verrekijkers op voet (betalend, € 1) kunt u het landschap van dichterbij bewonderen.

met panorma in Provincie Luik

met panorma [Provincie Luik]

50 mètres de haut, pour avoir une vue imprenable sur les plateaux de Belgique, des Pay-Bas et d'Allemagne.