Adres :
Rue de Redu, 6929 Daverdisse, Belgique
fr
Duur : 2 u
Beschrijving

De natuur intrekken op een elektrische step, door de velden en bossen langs stille, verlaten weggetjes… In Porcheresse neemt de ervaren gids Laurent je mee om de prachtige streek op een absoluut unieke manier te verkennen.

Tijdens deze tocht kan je wild te spotten in zijn natuurlijke habitat. Zo leidt Laurent je naar een heuse beverburcht, waar je de dammen van deze ingenieuze diertjes kan bewonderen. Met als stille getuigen op de weg erheen de boomstammen die de beestjes in een potloodpunt afknagen tot ze omvallen om als bouwmateriaal gebruikt te worden.

Je kan kiezen uit verschillende tochten, volgens je voorkeuren en op maat van de capaciteiten van iedereen in je gezelschap. Tijdens je uitstap vertelt Laurent honderduit over de biodiversiteit die je op je weg ontmoet. En ook over zijn tweede passie: de biologische landbouw en veeteelt. Zo kweekt hij zelf onder meer varkens, kippen, Highland-runderen en bijen. Daarvoor verbouwt hij zelf zijn hooi en spelt.

Na afloop van de tocht verrast Laurent je als Ardennes-étape klant op een pittoresk plekje op de oever van een vijver in het midden van de natuur met plaatselijk lekkers: heerlijke worstjes en appelsap van eigen bioproductie of een glas schuimend bier van een lokale microbrouwerij. Een leerrijke, plezante en verrijkende ervaring die je niet snel zal vergeten!

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

Plattelandsaperitief met lokaal bier, zelfgemaakt biologisch appelsap en biologische worstjes van eigen productie.

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen bij onze lokale partners!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten

Maximum 4 personen

Duur van de ervaring: 2 uur voor +/- 25 km

Tarieven

Prijs: 50 euro per step

Contact en reserveren
Kantooruren

Op afspraak Adres van de activiteit
Rue de Redu, 6929 Daverdisse, Belgique

De omgeving ontdekken

Te voet
Luxemburg - Daverdisse
- op 0km afstand
Te voet
Luxemburg - Daverdisse
- op 0km afstand
Te voet
Luxemburg - Daverdisse
- op 0km afstand
Te voet
Luxemburg - Daverdisse
- op 0km afstand
Te voet
Luxemburg - Daverdisse
- op 0km afstand