Adres :
Chau. de Dinant 1037, 5100 Namur, Belgique
fr
nl
en
Beschrijving

Het Aardbeienmuseum en La Meuse Romantique slaan de handen ineen om je vlak bij Namen een rondleiding langs de villa’s op de oevers van de Maas aan te bieden. Je meertalige gids weet hier van alles en nog wat over te vertellen en weet een antwoord al je vragen. Stap aan boord van een jacht en nip van een appel-aardbeiensapje terwijl je de imposante buitenhuizen in het weelderige groen langs de oevers van de Maas bewondert. Deze villa's maken al deel uit van het landschap van de Maasvallei sinds de Belle-Époque op het einde van de 19e eeuw, toen de rijke bourgeoisie er tijdens de zomermaanden haar vakanties kwam doorbrengen. Boogramen, architectuur, de levensstijl van hun bewoners... de villa's van de Maasvallei zullen geen enkel geheim meer voor je hebben!

Wat staat er verder op het programma? Na je rondvaart leg je aan in Wépion voor een vrij bezoek aan het Aardbeienmuseum op de oever van de Maas. Hier maak je kennis met alle aspecten van deze verrukkelijke vrucht: geschiedenis, cultuur, handel, kunst, folklore en uiteraard gastronomie! Je kan er ook door de betoverende wereld van de Tuin van Klein Fruit kuieren en er intussen heel wat leren over de vele inheemse en exotische variëteiten die er gekweekt worden. In deze prachtige tuin van 35 are vind je twintig soorten lokaal fruit en vijftien aardbeivariëteiten die je ter plekke kan degusteren!

Als Ardennes-étape klant ontvang je een literfles appel-aardbeiensap per boot bovenop je degustatie aan boord.

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

Per boot ontvang je een gratis literfles appel-aardbeiensap.

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen bij onze lokale partners!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten
  • Duur van de ervaring: 1 uur varen + 1 uur bezoek aan het museum en de tuin
  • Minimum 6 personen, Maximum 8 personen.
Tarieven
  • Prijs per volwassene: 15 euro
  • Prijs per kind: 15 euro

De prijs is inclusief: rondleiding op een jacht, degustatie van een drankje + gratis bezoek aan het museum en de tuin + een fles vruchtensap per boot.

Contact en reserveren
Kantooruren

bezoeken op afspraak het hele jaar door (behalve als de Maas niet bevaarbaar is).Adres van de activiteit
Chau. de Dinant 1037, 5100 Namur, Belgique

De omgeving ontdekken

Met de mountainbike
Namen - Namen
- op 1km afstand
Te voet
Namen - Namen
- op 2km afstand
Te voet
Namen - Namen
- op 3km afstand
Te voet
Namen - Namen
- op 4km afstand
Met de fiets
Namen - Namen
- op 4km afstand