• NL

Grotten in de Belgische Ardennen - met korting

Zin in een leerrijke en verbazingwekkende uitstap in de Belgische Ardennen? De grotten in de regio tonen de magie van het ondergrondse. De stalagmieten en stalactieten in de grotten van Luik en Luxemburg zijn gevormd door duizenden jaren erosie en zorgen voor een indrukwekkend decor.

Découvertes de Comblain in Provincie Luik

Découvertes de Comblain [Provincie Luik]

Comblain-au-Pont nodigt u uit haar grotten te ontdekken. In de ingewanden van de aarde wacht een indrukwekkende wereld. Tijdens het bezoek zult u prachtige druipsteenformaties tegenkomen. De begeleiders geven graag hun respect en passie door voor deze plaats die ‘s winters door vleermuizen bevolkt wordt.

Grotten van Hotton in Provincie Luxemburg

Grotten van Hotton [Provincie Luxemburg]

De grotten van Hotton zijn een echt juweeltje van Wallonië en moeten in geen enkel opzicht onderdoen voor hun grote zussen uit Han. Kom met familie of vrienden deze buitengewone site verkennen en ontdek wat een schitterend werk tijd en water hebben opgeleverd.

Grotten van Lorette in Provincie Namen

Grotten van Lorette [Provincie Namen]

Stap binnen in de ondergrondse wereld en maak kennis met één van de meest indrukwekkende decors. De grot van Lorette laat niemand onberoerd!

Grotten van Remouchamps in Provincie Luik

Grotten van Remouchamps [Provincie Luik]

De Grotten van Remouchamps zijn al te bezichtigen sinds 1828. Het is één van de belangrijkste toeristische attracties in de Belgische Ardennen: een ondergrondse tocht van 75 minuten, te voet of per boot. Een absolute aanrader!

Schieferstollen in Provincie Luik

Schieferstollen [Provincie Luik]

Een eeuw na haar sluiting opent mijn van Recht opnieuw haar deuren, ditmaal voor de toeristen. Recht was lange tijd beroemd voor zijn blauwe steen. In de Mijn van Recht maak je kennis met het mijnwerkersberoep en de bloeiperiode van het mijndelven.