Zwembaden & Waterparken in de Ardennen

Zin in een uitstapje in de Belgische Ardennen? Op zoek naar het beste advies over activiteiten in de streek? Een verfrissende duik in een zwembad in de Ardennen? Hier vindt u alle informatie over binnen- en buitenzwembaden in de streek, en ook over waterpretparken met glijbanen, jacuzzi’s en stoombaden,...

Aquacenter in Provincie Henegouwen

Aquacenter [Provincie Henegouwen]

Het Aquacenter waterpark gelegen in Froidchappelle -op enkele meters van de meren van l'Eau d'Heure- is de ideale gelegenheid om je te ontspannen en zich onder familie te amuseren. Ontdek de uitzonderlijke glijbaan, het pierenbadje, het buitenzwembad...

Center Parcs les Ardennes in Provincie Luxemburg

Center Parcs les Ardennes [Provincie Luxemburg]

Op enkele passen van het centrum van Vielsalm ontvangt Sunparks zijn bezoekers voor enkele uren ontspanning en relaxatie. het complex is samengesteld uit verschillende zwembaden, geschikt voor kinderen en volwassenen.

Sportcentrum Worriken in Provincie Luik

Sportcentrum Worriken [Provincie Luik]

Het binnenzwembad in het Sportcentrum Worriken in Bütgenbach is 25 meter lang en verdeel in vijf lanen. Er is een sauna voor wie heerlijk tot rust wil komen.

Domaine Provincial de Chevetogne in Provincie Namen

Domaine Provincial de Chevetogne [Provincie Namen]

Het Provinciaal Domein van Chevetogne heeft zich in de groene valleien aan de voet van de Ardennen genesteld. Het domein strekt zich uit over ruim 600 hectare en kan uitpakken met ene grote diversiteit aan landschappen. Het park biedt al meer dan 40 jaar allerhande soorten van vermaak aan het grote publiek.

Provinciaal Domein van Wégimont in Provincie Luik

Provinciaal Domein van Wégimont [Provincie Luik]

Drie buitenzwembaden met glijbanen, visgelegenheid, kanoën, sport, barbecue,... Alles aan democratische prijzen in Soumagne in de provincie Luik.

<p>Het Gileppe meer</p> in Provincie Luik

Het Gileppe meer

[Provincie Luik]

Ontdek het Gileppe-meer in het hart van een uitzonderlijk stukje natuur en geniet van een groot aantal activiteiten voor jong en oud.

Zwembad van Bohon (Durbuy) in Provincie Luxemburg

Zwembad van Bohon (Durbuy) [Provincie Luxemburg]

Voor waterpret moet je in het subtropisch zwembad van Bohon bij Durbuy in de Belgische Ardennen zijn. Ook de sauna en de jacuzzi garanderen een dagje vol plezier en vermaak.

Piscine communale de La Roche in Province du Luxembourg.

Piscine communale de La Roche [Province du Luxembourg.]

Voor zwemmers is het gemeentelijk zwembad van La Roche-en-Ardenne een ideale plaats om te trainen, zeker wanneer het goede weer niet op de afspraak is.

Zwembad van Spa in Provincie Luik

Zwembad van Spa [Provincie Luik]

Het gemeentelijk zwembad van Spa ligt middenin de prachtige natuur van de Belgische Ardennen op de Route du Lac de Warfaaz. Het buitenzwembad is 50 meter lang (olympische afmetingen), het overdekt zwembad meet 25 meter. Er zijn glijbanen, springplanken, sauna's...

Piscine de Saint-Hubert in Provincie Luxemburg

Piscine de Saint-Hubert [Provincie Luxemburg]

In het sportcentrum van Saint-Hubert, in het hart van de Belgische Ardennen, treft u een ruim zwembad met speeltuigen voor de kinderen. Er is ook een kinderbad voor de allerjongsten.

<p>Piscine en plein air: Mon Repos</p> in Provincie Luik

Piscine en plein air: Mon Repos

[Provincie Luik]

Temidden van de natuur van de Belgische Ardennen ligt het openluchtzwembad Mon Repos, verwarmd tot 23°, dat over alle faciliteiten beschikt om u heel de zomer lang een aangename dag te garanderen, gevuld met waterpret.

Openbaar Zwembad Vielsalm in Provincie Luxemburg

Openbaar Zwembad Vielsalm [Provincie Luxemburg]

Voor een verfrissende duik in het water kunt u terecht in het gemeentelijk zwembad van Vielsalm. Het is bedoeld voor zwemmers die stevig willen trainen, maar kinderen en volwassenen die gewoon komen om plezier te maken zijn ook meer dan welkom zo lang ze de fanatieke zwemmers niet storen.

<i>Plan d’Eau</i> in Libramont in Provincie Luxemburg

Plan d’Eau in Libramont [Provincie Luxemburg]

De Plan d'Eau (waterpartij) van Libramont is iets tussen een zwembad en een meer. Het grote voordeel is de gratis toegang. De ideale plek om op een warme zomerdag wat verfrissing te zoeken.