Wilt u graag meer zichtbaarheid? Wilt u uw boekingen een boost geven? Wilt u enkele administratieve taken uitbesteden? In dit artikel ontdekt u 8 redenen waarom Ardennes-Etape de partner is die u zoekt.

1/ GEEN EXcLUSIVITEIT

U bent de eigenaar en dat blijft u! U bent vrij om zelf een promotie te doen of uw vakantiewoning te bezetten zoals u wilt zonder enige beperking. Wij geven u hiervoor een beschermde toegang tot een deel van onze website waar u aan de gemeenschappelijke planning kunt die wordt gedeeld met Ardennes-Etape. U kunt ook uw eigen boekingen registreren, data blokkeren of informatie met betrekking tot de boekingen van Ardennes-Etape consulteren … Het is dus een echt beheersinstrument dat we ter uwer beschikking stellen.

 

2/ INDIVIDUELE BEGELEIDING – MAXIMAAL RENDEMENT

Om een langdurige relatie op te bouwen met de eigenaars helpt Ardennes-Etape u om een gemeenschappelijke huurprijs te bepalen op grond van jarenlange ervaring. Deze prijs wordt nauwkeurig vastgelegd om te beantwoorden aan de vraag en een optimaal rendement te garanderen.

Hoe gaan we te werk? We beginnen altijd met een bezoek aan de gite samen met de eigenaar. Onze experten kennen de verwachtingen van de vakantiegangers uiterst goed, ze kunnen snel de sterke en zwakke punten van een vakantiewoning evalueren. Indien nodig geven ze u advies omtrent de indeling en de inrichting van de binnen- en buitenkant van uw vakantiewoning. Dankzij dit bezoek kunnen ze vervolgens een gedetailleerde marktanalyse maken en de beste prijs-kwaliteitverhouding bepalen.

Maar dat niet alleen! U kunt ook een beroep doen op Ardennes-Etape vóór de aankoop of de bouw van het huis. Onze experten kunnen uw project van in het begin analyseren en u begeleiden tot het op de markt wordt gebracht.

Er staat een heel team ter uwer beschikking zowel bij de opstart van het project als bij de verhuur. De garantie op succes!

 

3/ VOORUITBETALING EN VERGOEDING BIJ ANNULERING

Elke boeking die gebeurt via Ardennes-Etape zal 10 dagen voor de start van het verblijf worden betaald. Dat zorgt ervoor dat de huurder de totale huursom heeft betaald voor hij bij u aankomt. Ons team houdt zich bezig met het financiële vervolg en de administratie van A tot Z. Als dat niet aangenaam is! De annuleringsvergoeding kan gaan van 30 tot 100 % afhankelijk van de datum van annulering.

 

4/ ONMIDDELLIJKE OPSTART VAN DE BOEKINGEN

Om een onmiddellijke start van de boekingen te verzekeren, zal uw vakantiewoning 3 maanden op voorhand op onze site worden geplaatst. Uw gite zal in de kijker staan bij niet minder dan 17 000 bezoekers per dag op www.ardennes-etape.com. Al onze vakantiehuizen worden er mooi voorgesteld. Er wordt een portfolio gemaakt door één van onze professionele fotografen, er wordt door ons een gedetailleerde omschrijving van de vakantiewoning opgesteld en we geven informatie over de activiteiten in uw streek. Alles vertaald in 4 talen: Frans, Nederlands, Engels en Duits.

Maison Ardennes-Etape à Durbuy
Huis, Durbuy, 15 personen : www.ardennes-etape.com 
106052-01
Huis, 12 personen, Esneux, www.ardennes-etape.com

Ontvang onze tips per e-mail door u in te schrijven op onze nieuwsbrief. 

Als geschenk:

Onze SOS gids om uw Franstalige vakantiegangers te ontvangen (een audio versie is ook beschikbaar) 

5/ DIENST NA VERKOOP VERZEKERD

97 % van de verblijven verlopen zonder problemen! Af en toe worden bepaalde eigenaars jammer genoeg gedwongen om extra kosten in rekening te brengen bij de huurders. Dat kan gaan van kosten voor materiële schade tot extra schoonmaakkosten om alles terug in orde te brengen. Onze kwaliteitsdienst zal naar u luisteren en gaat op zoek naar de beste oplossing voor de problemen tijdens een verblijf via Ardennes-Etape.

 

6/ FLEXIBILITEIT & BESCHIKBAARHEID (WEBSITE 24/24u EN CONTACTCENTER 7/7d BEREIKBAAR)

Onze website is op elk moment beschikbaar voor een boeking of om uw dossier te raadplegen. Maar dat is niet alles. Achter Ardennes-Etape zit een dynamisch team dat de vragen van eigenaars en vakantiegangers beantwoordt, zowel telefonisch als via mail.

Uw vakantiegangers spreken Frans? Nederlands? Engels? Duits? Ze vinden bij ons een aanspreekpunt omtrent hun boeking, elke dag, zelfs op zondag!

 

7/ BLIJVEN COMMUNICEREN

Ardennes-Etape is aanwezig op heel wat kanalen: in de geschreven pers, op de radio, op televisie en op het internet. We hebben intern een multidisciplinair team met heel scherpe competenties: specialist in zoekmachines, sociale media, mediamanagement, e-mailcampagnes, een grafisch ontwerper enz.

We communiceren dus veel met de vakantiegangers, maar dat doen we ook met onze eigenaars via een tweejaarlijks magazine en een blog met de laatste ontwikkelingen, tips en trucs voor het beheer van uw gite enz.

 

8/ EEN HOOFDKANTOOR IN DE ARDENNEN

Sinds 2002 ontmoeten we onze eigenaars en vestigen we de aandacht op onze groene regio. We kennen bijna elk bos, elk dorpje. Onze medewerkers komen uit de 4 hoeken van de Ardennen en zelfs van veel verder … Ardennes-Etape is bovendien gevestigd in Stavelot. We beleven dagelijks de Ardennen! We zijn specialisten geworden.