Adres :
Rue du Barrage, 4950 Waimes, Belgique
fr
nl
Description

In het hart van de oostelijke valleien, tegen de achtergrond van de beroemde Stuwdam van Robertville, biedt Eastern Valley Activities activiteiten voor het hele gezin aan. Ideaal om te herbronnen en in een groene omgeving te ontsnappen aan de dagelijkse sleur.

Het concept? Een tochtje op een e-scoot, een elektrische offroadscooter of een Quadrix, een volledig geveerde en zuiver elektrische rolstoel voor mensen met een mobiliteitsbeperking. Dankzij deze bijzondere uitrusting – een unicum in Wallonië – krijgt iedereen, ongeacht zijn of haar fysieke conditie, de kans om met het grootste respect voor het milieu een prachtige rit door het hart van de natuur te maken.

Met hun dubbele motoren behoren deze voertuigen tot de krachtigste op de markt. Ideaal dus om deze prachtige streek op een volledig nieuwe manier te verkennen, via prachtige routes van +/- 1.15 uur die je onder geen beding mag missen. Een ecologische, verantwoorde, leuke en vooral buitengewone ervaring!

Een leuke activiteit binnen ieders bereik? Hier ben je aan het juiste adres!

Informatie en reserveringen

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

-10% korting 

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen bij onze lokale partners!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten
  • Je rit combineren met andere activiteiten (restaurant, museum, abdijbezoek, bierproeverij ...)? Eastern Valley Activities werkt met plezier een programma op jouw maat uit.
  • Van half juni tot half september:

De verhuurlocatie bevindt zich in Chalet du Barrage in Robertville 4950 Waimes.

  • Van half september tot half juni:

De verhuursite bevindt zich in Ondenval (grand rue 19, 4950 Waimes)

Tarieven

35 - 55 €

Contact en reserveren
Kantooruren


Adres van de activiteit
Rue du Barrage, 4950 Waimes, Belgique

In de buurt

Te voet
Luik - Waimes
- à 0km
Te voet
Te voet
Luik - Waimes
- à 0km
Te voet
Luik - Waimes
- à 1km
Te voet