Afstand :
16.74km
Moeilijkheid :
Manier
Duur : 5h 32
Stijgend hoogteverschil :
615m
Dalend hoogteverschil :
440m
Vertrek : 49.791405,5.064611
Description
Trail created by Pays de Bouillon en Ardenne.

Prachtige lijnwandeling door de commune van Bouillon. Zijn bosmassieven met hun dromerige landschappen, zijn typische dorpjes van Corbion, Poupehan, Rochehaut en Vivy zullen u betoveren. Een rijke route in termen van geschiedenis, botanie en landschap. Een rustiek pad, wild op sommige plaatsen of een groot stenen pad op andere momenten. 

U kunt terugkeren via het bospad van Vivy naar Mogimont en aan het eind van het bos rechtsaf slaan naar de GR 14 naar Bouillon. 12,5 km van Vivy naar Bouillon. Totaal 30 km.

Mogelijkheid om in Rochehaut te overnachten. Bus van Vivy alleen op weekdagen (niet in het weekend) naar Bouillon.Ardennes-étape Privilege

Als je een vakantiehuis boekt op onze site, krijg je een maand lang een Premium abonnement op Sitytrail cadeau. Met die app vind je makkelijk meer dan duizend wandelingen in de Ardennen. Je kunt je abonnement tien dagen voor je verblijf activeren (via een code die je toegestuurd krijgt). Zo heb je voldoende tijd om al je ontdekkingstochten voor te bereiden.

Ik open Sitytrail

Hoogteprofiel

In de buurt

Te voet
Bouillon
- à 0km
Te voet
Te voet
Bouillon
- à 0km