Adres :
Devant les Hêtres, 6890 Libin, Belgique
fr
nl
en
de
Beschrijving

Heb jij een passie voor sterren en de ruimte? Hier wordt jouw droom werkelijkheid in het hart van een universum dat zijn gelijke niet kent in Europa. Alleen hier kun je de unieke ervaring van een astronautenopleiding zelf beleven. Ontdek hoe hun dagelijkse leven eruitziet en kruip in de huid van een ruimtevaarder, voor een dag om nooit te vergeten.

En dat is nog niet alles, want het Euro Space Center is ook het enige attractiepark met ruimtethema in Europa! Tal van indrukwekkende attracties staan garant voor pret en opwinding: Space Rotor, Freefall slide, Space Flight Unit, Moonwalk XP … en natuurlijk het fantastische Planetarium en de adembenemende Space Show. Zo'n kans mag je niet laten schieten ...

Krijg je er niet genoeg van? Verover dan de rode planeet in Mars Village en ontdek het leven van de volgende pioniers van de ruimtevaart. Of doe de Space Tour om in de voetsporen te treden van de mensen die als eersten de ruimte verkenden. Een machtige ervaring voor groot en klein!

Laat je meeslepen door je emoties, je sensaties. Na deze ongelooflijke ervaring kijk je nooit meer op dezelfde manier naar de hemel ...

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

- 10% met de promo code " ETAPELUNE " die moet worden aangegeven bij de online reservering ALLEEN voor de Dag van de Astronaut. Jouw Activity Pass wordt ook gecontroleerd bij de ingang.

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen bij onze lokale partners!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten
  • Alleen geopend in het weekend en tijdens schoolvakanties
  • Online reserveren verplicht
  • Gratis toegang voor PBM
  • Buitenspeeltuin
  • Souvenirwinkel
Tarieven

23 - 29€

Contact en reserveren

Adres van de activiteit
Devant les Hêtres, 6890 Libin, Belgique

De omgeving ontdekken

Te voet
Luxemburg - Libin
- op 1km afstand
Te voet
Luxemburg - Libin
- op 1km afstand
Te voet
Luxemburg - Libin
- op 2km afstand
Te voet
Luxemburg - Libin
- op 2km afstand
Te voet
Luxemburg - Libin
- op 2km afstand