Adres :
6840 Neufchâteau, Belgique
Beschrijving

Voor een dagje ontspanning en plezier ben je hier aan het juiste adres. Dit prachtige recreatieoord in de provincie Luxemburg biedt talloze activiteiten in een prachtige natuurlijke omgeving.

Wie hier aankomt, waant zich meteen op vakantie. La Vallée du Lac heet je welkom in Neufchâteau, onder aan de stad, midden in de ongerepte natuur. Rond dit mooie kunstmatige meer vind je talloze activiteiten die je alle dagelijkse beslommeringen snel doen vergeten. Hier kun je zwemmen, waterfietsen, vissen of een watersport beoefenen, zoals kajakken, paddleboarden of kanoën. Blijf je liever met beide voetjes op de grond? Dan nog is hier genoeg te doen!

Activiteiten voor iedereen

Levensgenieters halen hier hun hartje op! Ontspan met een boek bij het meer, maak een wandeling langs het water, ga sporten op het fitnesspad … En doe alles vooral op je eigen tempo. Benieuwd naar de omgeving? Dat treft, want het meer is ook een vertrekpunt voor verschillende bewegwijzerde wandelingen en fietstochten. Wil je iets doen met een groep of de kinderen? Trek naar het minigolfterrein, de speeltuin, de petanquebaan of de tennis- en basketbalvelden. Knort de maag? Maak gebruik van de barbecues en de houten tafels en banken, voor onvergetelijke momenten samen. Voor extraatjes is er tot slot het cafetaria.

Copyright photos : Visit Ardenne

De omgeving ontdekken

Met de mountainbike
Luxemburg - Neufchâteau
- op 0km afstand
Met de mountainbike
Luxemburg - Neufchâteau
- op 0km afstand
Met de mountainbike
Luxemburg - Neufchâteau
- op 0km afstand
Te voet
Luxemburg - Neufchâteau
- op 1km afstand
Te voet
Luxemburg - Libramont-Chevigny
- op 7km afstand