Boek uw vakantiehuis en bezoek La Roche-en-Ardenne

Voor La Roche-en-Ardenne zijn er niet genoeg superlatieven te vinden. Velen vinden het één van de juweeltjes van de Belgische Ardennen. Met het feodaal kasteel, de vele panoramische uitkijkpunten, restaurants en kleine wandelstraatjes heeft het alles voor een absolute topper! Bovendien ligt Durbuy, een pareltje in de Belgische Ardennen, op slechts 35 minuten. Malmedy ligt op een uurtje rijden.

La Roche en Ardenne

La Roche en Ardenne, wie heeft nog nooit horen vertellen over deze mythische vakantiebestemming? Het feodale kasteel, de kajaktochtjes op de Ourthe, musea, lichtshows, wandelingen en talrijke uitkijkpunten, restaurants en toeristische straatjes, streekproducten: Ardeense ham, baisers de la Roche en de Purnalet. La Roche en Ardenne is één van de parels van de provincie Luxemburg!

 

La Roche en Ardenne is één van de meest gewaardeerde bestemmingen bij onze vakantiegangers, net zoals Durbuy bijvoorbeeld. Het moet gezegd zijn dat de stad overloopt van de troeven. Op enkele honderden m² vindt u werkelijk alles binnen handbereik: supermarkten, banken, Post, apothekers, bakkerijen, slagerijen, restaurants en gezellige cafés!
De meest uiteenlopende activiteiten zijn in deze gemeente te vinden. Klein en groot, gezinnen, groepen en geliefden vinden er ideale activiteiten voor een aangenaam verblijf.

En dan nog de talrijke dorpen die gebouwd zijn tegen de hellingen van de vallei van de Ourthe met hun stenen landhuizen en bebloemde balkons? Kijk goed rond en geniet van één van de mooiste stukjes groen van de hele Ardennen.

U gaat deze zomer ongetwijfeld naar La Roche!

 

Copyright foto's: Ardennes-Etape et O.Lefèvre