Beschrijving

Thirimont is een rustig plekje in de deelgemeente Weismes, vlakbij de Hoge Venen in de Belgische Oostkantons. Het dorpje ligt op zo'n 500 meter hoogte en biedt uitzicht over de vallei van de Amblève. Het is de perfecte locatie voor een stevige Ardennenwandeling. Met de wagen bent u bovendien slechts 15 minuutjes verwijderd van Malmedy, één van de mooiste stadjes in de Ardennen. Sankt Vith ligt op een klein half uurtje.

Thirimont

De plaats is geschikt voor een rustige en ontspannen vakantie. Thirimont ligt uitzonderlijk gunstig tussen Waimes en Malmedy, niet ver van de autosnelweg en toch volledig rustig. Mis in Malmedy niet een bezoek aan het Museum Baugnez 44, het is een omweg zeker waard!

In de omgeving

Mis niet het natuurcentrum van Botrange! Hier vlakbij biedt de stad Malmedy ook aangename attracties en activiteiten: bezoek aan diverse musea, de kathedraal, monumentenwandeling en nog veel meer. Voor de ontspanning kunt u vissen, minigolven, kanoën, kajakken, fietsen en ook tennissen aan het meer van Robertville. U bent op een steenworpafstand van de watervallen van Coo, het attractiepark Plopsa Coo en het legendarische circuit van Francochamps. Er zijn in deze regio ook volop mogelijkheden voor avontuurlijke sporten!
 

 

De omgeving ontdekken

Te voet
Luik - Waimes
- op 0km afstand
Te voet
Luik - Malmedy
- op 3km afstand
Te voet
Luik - Malmedy
- op 3km afstand
Te voet
Luik - Malmedy
- op 5km afstand
Te voet
Luik - Malmedy
- op 5km afstand