Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie-beleid.
 • NL

Uw toekomstige huurders kunnen dag en nacht ons online bestand van meer dan 1300 vakantiewoningen in de Ardennen raadplegen. Daarna reserveren en betalen ze hun volgende vakantie.
Alle etappes gebeuren op de website.

Wilt u uw vakantiewoning promoten zoals de 900 eigenaars die ons hun vertrouwen al hebben geschonken? Sluit u dan bij ons aan!

Ja, ik heb belangstelling voor uw concept

 • Onze ervaring tot uw dienst

  Ardennes-étape is een Belgisch bedrijf dat vakantiewoningen verhuurt. Het werd in 2001 opgericht door André Offermans en Patricia Acunzo. Zij hadden toen al heel wat ervaring in de Ardense immobiliënmarkt en bezaten een grondige kennis van e-business.

  De basis: Internet

  Een snel groeiende markt veronderstelt snelheid, flexibiliteit en efficiëntie. Daarom heeft de e-business Ardennes-étape spitstechnologie aangekocht en biedt het bedrijf zijn diensten aan via internet.
  Dankzij uitgebreide zoekmogelijkheden, duidelijke en gedetailleerde beschrijvingen, heel wat foto’s, een classificatiesysteem met sterren en 24u/24 beschikbaarheid kunnen we uw vakantiewoning efficiënt in de kijker plaatsen.

  Sinds 2001 is Ardennes-étape steeds belangrijker geworden op de markt van de verhuur van vakantiewoningen in de Ardennen. Vandaag is de kleine nieuwkomer marktleider geworden en dat is geen toeval.

 • Ons product

  Geen exclusiviteit – Hoog rendement – Vooruitbetaling – Flexibiliteit

  Geen exclusiviteit

  De eigenaar blijft eigenaar.
  Ardennes-étape verlangt geen exclusiviteit: u kunt zelf promotie voeren voor uw vakantiewoning of de woning naar eigen believen gebruiken, zonder enige beperking.
  Daarom krijgt u een beveiligde toegang tot een ruimte op de website waar u de planning – die u met Ardennes-étape deelt – voor uw vakantiewoning kunt raadplegen. Zo kunt u uw eigen reservaties invoeren, data blokkeren of informatie over de reservaties via Ardennes-étape raadplegen ... Wij bieden u dus een heus beheersinstrument aan.

  Een hoog rendement, samenwerking op lange termijn

  Ardennes-étape helpt u een gemeenschappelijke huurprijs te bepalen en baseert zich hiervoor op zijn ervaring. Zo kunnen we een duurzame relatie met de eigenaars opbouwen. Deze prijs is perfect afgestemd op de vraag, zodat u zeker bent van een optimaal rendement.

  Vooruitbetaling

  Elke reservatie die via Ardennes-étape gebeurt, wordt 10 dagen voor de startdatum van het verblijf uitbetaald. Zo bent u zeker dat de huurder de volledige huurprijs heeft betaald op het moment dat hij zich bij u aanmeldt.

  Flexibiliteit

  We hebben geen papieren catalogus uitgegeven en kunnen de huurprijzen dus gemakkelijk aanpassen, die schommelen namelijk in functie van verschillende criteria zoals het rendement, speciale evenementen, ...

 • Bereikbaarheid

  De website: 24u/24 – 7 dagen op 7

  De website van Ardennes-étape is een uniek platform voor de promotie van uw vakantiewoningen. Aan de hand van een duidelijke, precieze en aantrekkelijke beschrijving en heel wat foto’s krijgen de toekomstige huurders een objectief beeld van de kwaliteit van uw vakantiewoningen.

  Voor de huurder is de website van Ardennes-étape het efficiëntste zoek-, reservatie- en betalingsinstrument. De website is heel eenvoudig en doeltreffend en geeft de werkelijkheid objectief weer. De huurder vindt er ook informatie over de omgeving zodat hij zijn vakantie kan voorbereiden.

  In uw persoonlijke ruimte kunt u de gemeenschappelijke planning naar believen updaten. U registreert de periodes waarin u uw vakantiewoning op eigen houtje hebt verhuurd of waarin u zelf gebruik wilt maken van uw eigendom.

  Is de inrichting van uw vakantiewoning gewijzigd? Hebt u nieuwe foto’s? Dankzij de flexibiliteit van het internet kan www.Ardennes-Etape.com snel en regelmatig geüpdatet worden. Zo volgt de website in realtime de evolutie van uw vakantiewoning.

  Het callcenter 7 dagen op 7

  Het callcenter is een aanvulling op de website. De huurder kan er terecht voor meer informatie of voor de organisatie van nevenactiviteiten zoals sportbeoefening of culturele uitstappen.

 • Samenwerking en beschikbaarheid

  Ardennes-étape, een Belgisch bedrijf gevestigd in Stavelot, wilt dicht bij u staan en stelt u een meertalig callcenter ter beschikking waar u terecht kunt voor verschillende zaken: het beheer en de opvolging van uw contract, de behandeling van klachten, professioneel advies voor de inrichting, de evolutie op de markt, de aanvraag van premies, tips voor een beter rendement van uw vakantiewoning.

  Om u zo snel mogelijk te woord te staan heeft Ardennes-étape speciaal een telefoonnummer voor de eigenaars gereserveerd.

  Een persoonlijk onthaal: bij Ardennes-étape krijgt u een contactpersoon toegewezen die op de hoogte is van uw dossier.

  Dankzij deze duurzame samenwerking tussen de eigenaar en Ardennes-étape is het rendement voor de eigenaar optimaal.

 • Marketing

  Dankzij onze grondige kennis van de consument, zijn koopgedrag en de omgeving kan Ardennes-étape doelgericht reclame voeren. Hierin spelen de traditionele media maar vooral e-marketing een belangrijke rol: zoekmachines, partnerships, links naar sites en e-mailmarketing.

  Ardennes-étape heeft er ook aan gedacht een nauwe samenwerking te creëren met andere spelers op de markt van het toerisme in de Ardennen. Hierdoor kan Ardennes-étape een kortingsgids aanbieden waarin de consument heel wat voordelen kan vinden in pretparken, musea, sportaccommodaties. Een duidelijke meerwaarde voor de consument.

 • Waarom Ardennes-étape?
  • Een uniek platform voor de promotie van uw vakantiewoning dat al sinds 2001 bewijst hoe waardevol het is.
  • Veel ervaring in en een grondige kennis van de Ardennen.
  • Samenwerking zonder enige exclusiviteit.
  • Vooruitbetaling van de huur.
  • Een hoog rendement.
  • Betrouwbaarheid: meer dan 900 eigenaars schenken ons hun vertrouwen.
  • Een soepel prijsbeleid.
  • Officieel erkend door het BIV.
  • Een callcenter als aanvulling op de internetdiensten.
  • Een jong, dynamisch en efficiënt team.