Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie-beleid. Meer weten over het gebruik van cookies
Ok

Favoriete vakantiehuizen

U heeft geen favoriete vakantiehuizen

Kies een vakantiehuis in de Ardennen

831 huizen
Een vraag? Bel ons!
+32 80 29 24 00
7 dagen / 7 beschikbaar
  • Betalen via Maestro
  • Betaalmiddel: Ideal
  • Betaalmiddel: Sofort
  • Betaalmiddel: Bancontact
  • Betaalmiddel: Mastercard
  • Betaalmiddel: Visa

Een prioriteit: de kwaliteit

De kwaliteit?

Een centrale waarde voor het team Ardennes-Etape.
Réservez votre location de vacances en toute sécurité
Meer weten

Tot uw dienst

Is er iets niet duidelijk? Wenst u bijkomende informatie?

Onze meertalige klantendienst is zeven dagen per week bereikbaar!
Réservez votre location de vacances en toute sécurité
Meer weten

TOERISME

Wat te doen in de Ardennen?
Ontdek alle activiteiten
Ontvang de Gids Ardennes-Pass
Profiteer van unieke kortingen
Meer weten

Made in de Ardennen

Sinds haar oprichting heeft Ardennes-Etape ervoor gekozen om zich te vestigen in het midden van de natuur, aan de grens tussen de Hoge Venen en de Ardennen, op de hoogten van Stavelot.
Réservez votre maison de vacances en toute sécurité
Meer weten

Privacyverklaring
Onze klanten
Voor het laatst bijgewerkt: 25 mei 2018

  • Art. 1. Inleiding

    1.1. Informatie over Ardennes-Etape

    Ardennes-Etape is een gedeponeerd merk van ASTERIA sprl, met maatschappelijke zetel in België, 4970 Stavelot, Avenue Constant Grandprez 29. ASTERIA sprl is telefonisch bereikbaar op het nummer +32 80 29 24 00, of via fax op het nummer +32 80 29 24 09 of via e-mail op het adres info@Ardennes-Etape.com

    ASTERIA sprl is geregistreerd bij de btw onder het nummer BE 0473.952.094 en ingeschreven bij de Kruispuntbank van de Ondernemingen onder het nummer 0473.952.094. ASTERIA sprl is ook erkend door het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV) onder het nummer 502 682.

    Ardennes-Etape verwerkt hoofdzakelijk de persoonsgegevens van de KLANTEN-VERHUURDERS om de reservering van accommodaties die op zijn platform worden aangeboden, te voltooien.

    In dat kader fungeert Ardennes-Etape als 'verwerkingsverantwoordelijke' in overeenstemming met de van kracht zijnde wetgeving op het vlak van gegevensbescherming, de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming 2016/679 (de 'AVG').

    1.2. Respect voor uw privacy is een prioriteit voor ons

    Ardennes-Etape is een betrouwbare partner en is dagelijks in de weer om uw persoonsgegevens te beschermen.

    Onze Privacyverklaring is bedoeld om u uit te leggen op welke wijze wij uw persoonsgegevens verzamelen, opslaan, gebruiken en doorgeven met de grootste inachtneming van het vertrouwen dat u in ons stelt.

    Deze verklaring beschrijft ook uw rechten op het vlak van het beheer van uw gegevens en de manier waarop u die rechten kunt uitoefenen.

  • Art. 2. Inzameling van uw persoonsgegevens

    2.1. Voor welke doeleinden gebruiken wij uw persoonsgegevens?

    De verwerking van uw persoonsgegevens door Ardennes-Etape heeft als doel:

    • De aanvaarding en verwerking van uw inschrijving op de website www.ardennes-etape.com, uw (toekomstige) reservering of bestelling;
    • De verzending via uw e-mailadres van alle documenten in verband met uw reservering;
    • De uitvoering van statistieken en tests, het algemeen beheer van de klantrelaties, waaronder de promotie van producten door Ardennes-Etape of een van zijn zusterbedrijven. Voor onze statistieken verzamelen wij de bezochte pagina's en uw IP-adres, alleen maar om de unieke sessies te kunnen onderscheiden;
    • De communicatie van nieuwsbrieven, op papier en elektronisch, van Ardennes-Etape;
    • De communicatie van diensten, activiteiten of toeristische attracties, met of zonder promoties, georganiseerd in de buurt van de vakantiewoning die u hebt gereserveerd voor de periode van uw verblijf.
    • De verzending van gerichte reclame via Facebook en Google Bing en Criteo op initiatief van de klanten en prospecten die het wensen.
    • De verzending van newsletters Ardennes-Etape in geval van inschrijving op de website zelf, op een van onze blogs, tijdens een campagne op een derde website, of bij een van onze acties op het terrein;
    • De verzending van een welkomstbericht, praktische informatie over uw reservering online en reclameaanbiedingen naar uw gsm-nummer.

    Ardennes-Etape vraagt u uw uitdrukkelijke toestemming voor elk ander nieuw gebruik van uw persoonsgegevens.

    2.2. Hoe verzamelen wij uw persoonsgegevens?

    Ardennes-Etape kan op verschillende manieren uw persoonsgegevens verzamelen:

    • Ze kunnen worden verzameld naar aanleiding van een reservering op onze website;
    • Ze kunnen ook worden verzameld wanneer u het contactformulier op de verschillende blogs van Ardennes-Etape invult. In dat verband worden ze enkel opgeslagen in ons beheersysteem als u uitdrukkelijk instemt daarmee. In alle andere gevallen worden die persoonsgegevens geschrapt;
    • Ze worden verzameld als u contact opneemt met Ardennes-Etape, telefonisch of via e-mail, of het nu voor een vraag om inlichtingen is, dan wel om ondersteuning te krijgen bij de reservering van een verblijf, en als u uw toestemming geeft om de gegevens die nodig zijn voor de uitvoering van die taak, op te slaan en te verwerken. Als u geen toestemming geeft, worden de gegevens die u vermeldt tijdens het gesprek, 30 dagen bewaard zodat Ardennes-Etape eventueel een opvolging in de best mogelijke omstandigheden kan verzekeren. De gegevens worden automatisch verwijderd na afloop van die korte periode;
    • Ze worden verwerkt als u positief antwoordt op de vraag van onze operator of u ingeschreven wilt worden op de mailinglijst van Ardennes-Etape.
    • De eigenaars kunnen eveneens de gegevens van hun vakantiegangers verzamelen via het beheersysteem dat hen ter beschikking wordt gesteld door Ardennes-Etape. Ardennes-Etape heeft een procedé aangemaakt om uw gegevens te versleutelen zodat ze uitsluitend kunnen worden gebruikt door de persoon of personen die toegang hebben tot dat beheerssysteem. In geen geval neemt Ardennes-Etape het initiatief om die gegevens op de een of andere wijze te gebruiken, zodat het niet de verantwoordelijkheid voor de verwerking op zich neemt, wat door de eigenaar wordt gedaan.

    2.3. Welke soorten persoonsgegevens verzamelen wij?

    Uw voornaam, naam, taal, land, woonplaats, postcode, straat, huisnummer, geboortedatum, telefoonnummer, e-mailadres, IP-adres, bankrekeningnummer en/of kredietkaartnummer en geslacht.

  • Art. 3. Met wie delen wij uw persoonsgegevens?

    Ardennes-Etape deelt de eigenaar van de gehuurde woning, zijn administratief beheerder en/of zijn onthaalbeheerder uw naam en voornaam, uw adres, uw telefoonnummer en eventueel uw gsm-nummer en bankgegevens mee (voor de terugbetaling van de waarborg).

    In geval van een klacht of geschil als gevolg van een dienst die wordt aangeboden via Ardennes-Etape, als de verwerking het vereist en na u hiervan te hebben geïnformeerd, kunnen bepaalde gegevens worden meegedeeld aan derden: aan een bevoegde instantie, aan uw vertegenwoordiger, aan de tegenpartij of zijn vertegenwoordiger.

    Indien u hebt beslist om een 'annulatie'- of 'huurschade'verzekering te onderschrijven, worden de volgende gegevens meegedeeld aan de verzekeringsmaatschappij:

    • IDReservation
    • Naam
    • Voornaam
    • Woonplaats
  • Art. 4. Bescherming van uw persoonsgegevens?

    Als wij uw gegevens doorsturen of ontvangen op onze website, gebruiken wij altijd de coderingstechnologieën die als beproefde normen erkend zijn. Wij stellen voortdurend alles in het werk om fysieke, administratieve, technische en organisatorische maatregelen te treffen om uw persoonsgegevens te beschermen tegen elke onrechtmatige toegang, gebruik of verspreiding.

  • Art. 5. Bewaring van uw persoonsgegevens?

    Uw persoonsgegevens worden alleen bewaard voor de periode die nodig is voor de doeleinden waarvoor wij ze hebben verzameld, rekening houdend met de wettelijke verplichtingen wat rekening en verantwoording betreft.

    In dat verband worden uw gegevens 10 jaar na de voltooiing van onze opdracht bewaard. Ze worden niet doorgegeven aan een derde, behalve diegenen die hierboven werden gepreciseerd en voor de bovenvermelde doeleinden.

  • Art. 6. Informatie over minderjarigen?

    Ardennes-Etape biedt geen woningen voor verhuur aan minderjarigen aan en verzamelt derhalve geen persoonsgegevens van hen. Indien wij vernemen dat wij in het bezit zijn van persoonsgegevens van een minderjarige, jonger dan 13 jaar, dan verwijderen wij die informatie onmiddellijk.

  • Art. 7. Uw rechten?

    Alle gegevens over u kunt u vrij en op gelijk welk ogenblik raadplegen door in te loggen op uw persoonlijke pagina op de website www.ardennes-etape.com, waar u ze kunt corrigeren in voorkomend geval.

    Aangezien u de gegevens verstrekt, kan ASTERIA sprl niet aansprakelijk worden gesteld voor hun inhoud.

    Mits een schriftelijk verzoek, met een bewijsstuk van uw identiteit, gericht aan de verwerkingsverantwoordelijke, van wie u het adres hieronder vindt, kunt u gratis de schriftelijke mededeling van de persoonsgegevens over u verkrijgen, evenals de verwijdering of, in voorkomend geval, de rectificatie van die gegevens die onvolledig of niet relevant zouden zijn.

    Indien u geen reclame meer wenst te ontvangen van ons via de post, telefoon of e-mail, kunt u ons dat laten weten via e-mail op het adres info@Ardennes-Etape.com

    Indien wij in gebreke zouden blijven, kan een klacht worden ingediend bij de toezichthoudende autoriteit van uw land. U vindt een volledige lijst van de Europese toezichthoudende autoriteiten hier: http://ec.europa.eu/newsroom/article29/document.cfm?action=display&doc_id=50061

    Voor België is de Gegevensbeschermingsautoriteit hiermee belast. Dit zijn de contactgegevens:

    Gegevensbeschermingsautoriteit
    Persstraat 35
    1000 Brussel
    Tel. +32 2 274 48 00
    Fax +32 2 274 48 35
    e-mail: commission@privacycommission.be
    Website: http://www.privacycommission.be/

  • Art. 8. Wat gebeurt er als wij onze Privacyverklaring aanpassen?

    Onze Privacyverklaring kan evolueren om de wijzigingen weer te geven die zijn opgetreden met betrekking tot de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken.

    In dat geval informeren wij u zodat u kunt kennisnemen van onze nieuwe Privacyverklaring vooraleer u een nieuwe accommodatie reserveert.

    U kunt de datum van de laatste herziening helemaal in het begin van dit document controleren.

  • Art. 9. Hoe u contact met ons kunt opnemen?

    Op elk ogenblik, als u meer informatie wenst of ons een opmerking of klacht wilt meedelen, kunt u ons een e-mail sturen (privacy@ardennes-etape.com); wij stellen dan alles in het werk om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

  • Art. 10. Cookies?

    Onze website maakt gebruik van cookies, kleine tijdelijke tekstbestanden die worden opgeslagen op uw computer en die informatie bevatten om te worden gebruikt op onze website. Zonder deze cookies kan de website niet correct werken. Ze stellen ons ook in staat om ons aanbod en onze inhoud te personaliseren.

    Dankzij deze cookies kunnen wij gericht reclame maken via Facebook, Google, Bing en Criteo voor de klanten en prospecten die dat wensten.

    Wilt u meer weten hierover?

Download onze Maatregelen ter bescherming van het privéleven in PDF-formaat: http://www.ardennes-etape.com/ressource/pdf/pv_nl.pdf


Privacyverklaring
Onze partners
Voor het laatst bijgewerkt: 3 augustus 2018

  • Art. 1. Inleiding

    1.1. Informatie over Ardennes-Etape

    Ardennes-Etape is een gedeponeerd merk van ASTERIA sprl, met maatschappelijke zetel in België, 4970 Stavelot, Avenue Constant Grandprez 29. ASTERIA sprl is telefonisch bereikbaar op het nummer +32 80 29 24 00, via fax op het nummer +32 80 29 24 09 en via e-mail op het adres info@Ardennes-Etape.com

    ASTERIA sprl is onder het nummer BE 0473.952.094 geregistreerd bij de btw-administratie en onder het nummer 0473.952.094 ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen. ASTERIA sprl is ook onder het nummer 502 682 erkend door het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV).

    Ardennes-Etape verwerkt de persoonsgegevens van zijn PARTNERS om te kunnen communiceren met de verenigingen en organisaties die activiteiten of evenementen aanbieden die in overeenstemming zijn met de waarden van Ardennes-Etape, om zijn klanten op de hoogte te brengen van zulke activiteiten en evenementen of om er reclame voor te maken bij zijn klanten. Ardennes-Etape kan ook contact opnemen met deze mensen om reclame te maken voor zijn eigen merk door cadeaus aan te bieden die deze organisaties of verenigingen kunnen uitdelen aan hun deelnemers of leden, of in de vorm van sponsoring. Tot slot kan Ardennes-Etape deze mensen informeren (via een newsletter of door persoonlijk contact met hen op te nemen) over eigen nieuws die het opportuun acht te delen met deze verenigingen of organisaties.

    In dat verband fungeert Ardennes-Etape als 'verwerkingsverantwoordelijke' in overeenstemming met de geldende wetgeving op het vlak van gegevensbescherming, met name de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming 2016/679 (de 'AVG').

    1.2. Respect voor uw privacy is een prioriteit voor ons

    Ardennes-Etape is een betrouwbare partner en doet er elke dag alles aan om uw persoonsgegevens te beschermen.

    Onze Privacyverklaring specifiek voor onze partners is bedoeld om u uit te leggen op welke manier wij uw persoonsgegevens verzamelen, opslaan, gebruiken en doorgeven met de grootste inachtneming van het vertrouwen dat u in ons stelt.

    Deze verklaring beschrijft ook uw rechten op het vlak van het beheer van uw gegevens en de manier waarop u die rechten kunt uitoefenen.

  • Art. 2. Inzameling van uw persoonsgegevens

    2.1. Voor welke doeleinden gebruiken wij uw persoonsgegevens?

    In het kader van zijn partnerships verzamelt Ardennes-Etape de persoonsgegevens van de contactpersonen van activiteiten en evenementen in de Ardennen die bij zijn waarden passen.

    2.2. Hoe verzamelen wij uw persoonsgegevens?

    Ardennes-Etape kan op verschillende manieren uw persoonsgegevens verzamelen:

    • inzameling van uw gegevens in de pers of in andere publicaties op papier of online;
    • mond-tot-mondreclame;
    • via een onlineformulier;
    • visitekaartje.

    2.3. Welke soorten persoonsgegevens verzamelen wij?

    Uw naam, voornaam, organisatie, functie, telefoonnummer en/of mobiel nummer en mailadres.

  • Art. 3. Met wie delen wij uw persoonsgegevens?

    In geen geval deelt Ardennes-Etape deze gegevens met derden. Ardennes-Etape gebruikt deze gegevens uitsluitend in het kader van de georganiseerde activiteiten en/of evenementen.

  • Art. 4. Bescherming van uw persoonsgegevens?

    Als wij uw gegevens doorsturen van of ontvangen op onze website, gebruiken we altijd versleutelingstechnologieën die als beproefde normen bekendstaan. Wij stellen voortdurend alles in het werk om fysieke, administratieve, technische en organisatorische maatregelen te treffen om uw persoonsgegevens te beschermen tegen elke vorm van onrechtmatige toegang, onrechtmatig gebruik of onrechtmatige verspreiding.

  • Art. 5. Bewaring van uw persoonsgegevens?

    Uw persoonsgegevens blijven tot tien jaar na het laatste partnership bewaard. We geven ze niet door aan derden, behalve diegenen die hierboven werden gepreciseerd en voor de bovenvermelde doeleinden.

  • Art. 6. Informatie over minderjarigen?

    Ardennes-Etape bewaart geen persoonsgegevens van contactpersonen die jonger zijn dan dertien jaar. Indien we vernemen dat we in het bezit zijn van persoonsgegevens van een minderjarige jonger dan dertien jaar, dan verwijderen we die informatie onmiddellijk.

  • Art. 7. Uw rechten?

    Op schriftelijk verzoek en met daarbij een bewijsstuk van uw identiteit kunt u de verwerkingsverantwoordelijke vragen om u gratis de persoonsgegevens over u schriftelijk te bezorgen. Ook kunt u vragen om uw gegevens te laten verwijderen of gegevens die onvolledig of niet relevant zijn te laten rechtzetten. Het adres van de verwerkingsverantwoordelijke vindt u hieronder.

    Indien wij in gebreke blijven, kunt u een klacht indienen bij de toezichthoudende autoriteit van uw land. U vindt een volledige lijst van de Europese toezichthoudende autoriteiten hier: http://ec.europa.eu/newsroom/article29/document.cfm?action=display&doc_id=50061

    Voor België is de Gegevensbeschermingsautoriteit hiermee belast. Dit zijn de contactgegevens van deze instelling:

    Gegevensbeschermingsautoriteit
    Drukpersstraat 35
    1000 Brussel
    Tel. +32 2 274 48 00
    Fax +32 2 274 48 35

    e-mail: contact@apd-gba.be

    Website: https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be

  • Art. 8. Wat gebeurt er als wij onze Privacyverklaring aanpassen?

    Onze Privacyverklaring kan evolueren om de wijzigingen weer te geven die zijn opgetreden met betrekking tot de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken.

    In dat geval brengen we u hiervan op de hoogte, zodat u onze nieuwe Privacyverklaring kunt raadplegen.

    U vindt de datum van de recentste herziening helemaal in het begin van dit document.

  • Art. 9. Hoe neemt u contact met ons op?

    Als u meer informatie wenst of ons een opmerking of klacht wilt meedelen, kunt u ons op elk moment een e-mail sturen (privacy@ardennes-etape.com). We doen er alles aan om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Download onze Maatregelen ter bescherming van het privéleven in PDF-formaat: http://www.ardennes-etape.com/ressource/pdf/pv-P_nl.pdf

Informatie over cookies

Deze pagina bevat alle informatie over het
gebruik van cookies bij Ardennes-Etape.
Lees deze info aandachtig.
Réservez votre maison de vacances en toute sécurité
Meer weten

Pers

Bent u journalist, partner of communicatiespecialist? Ontdek de laatste nieuwtjes over Ardennes-Etape, bijkomende info over onze unieke of buitengewone vakantiewoningen en tal van foto’s.
Réservez votre location de vacances en toute sécurité
Meer weten

Nieuwe eigenaars

Ardennes-Etape is een Belgisch bedrijf dat een uniek beheersportaal aanbiedt voor de verhuur van vakantiewoningen.
Meer weten
Een veiliger wachtwoord:

Uw account op onze website verdient een veiliger wachtwoord.
Verbeter nu uw wachtwoord
U kunt dit uitstellen, maar u weet wat ze zeggen...

Een veiliger wachtwoord:

U hebt net een mailtje ontvangen op [adressemail].

Volg de instructies in de mail.
Tot zo.

Leer alles over Malmedy: het dynamische hart van de Hoge Venen, en één van de mooiste regio’s van de Ardennen!

Ontvang onze gratis Malmedy E-Gids.

Boordevol toeristische activiteiten, restaurants en wandelingen.
Getest door onze Ardennen experts.

Maak kans op € 100! Doe mee aan onze enquête

Ardennes-Etape is bezig met een onderzoek naar de belangen van vakantiegangers op het gebied van toeristische activiteiten. Antwoord op onze enquête tot op het einde (max. 10 minuten) en maak kans om een som van 100€ cash te winnen!

Bij voorbaat dank voor uw medewerking,

Het Ardennes-Etape team.

Uw browser is aan een update toe!
Uw browser is aan een update toe! Zo te zien gebruikt u nog Internet Explorer .

Uw browser moet bijgewerkt worden.
De door u gebruikte versie van Internet Explorer biedt niet alle functionaliteiten van onze website. Update uw browser voor een optimale werking van onze website.
Ardennes-Etape deelt deze link met u mee, maar is in geen geval verantwoordelijk voor mogelijke problemen die zouden ontstaan door het gebruik van bovenstaande website.