Fietsjunkie

Wat te doen in de Belgische Ardennen? Een groot deel van de toeristen die naar de Ardennen komen, doen dat om eens stevig te fietsen. De heuvelachtige wegen en prachtige landschappen zijn de perfecte locatie om de benen nog eens te testen. Op zoek naar een mountainbike, citybike of zelfs een elektrische fiets te huur? Er is altijd wel een verhuurder die u iets passend te bieden heeft.

Ardenne Aventures in Provincie Luxemburg

Ardenne Aventures [Provincie Luxemburg]

Ardenne Aventures is een vrijetijdscentrum in La Roche-en-Ardenne, dat een waaier aan sportieve activiteiten aanbiedt zoals MTB, kajakken, raften...

Ardennes Cycling in Provincie Luik

Ardennes Cycling [Provincie Luik]

Verhuur van mountainbikes per dag of halve dag. Mogelijkheid een gids aan te vragen. Neem de mountainbikeroutes om de belangrijkste plekjes van Stavelot te ontdekken.

Brandsport Adventure & Teambuilding in Provincie Luxemburg

Brandsport Adventure & Teambuilding [Provincie Luxemburg]

Het Brandsport-team verwacht je in La Roche-en-Ardenne voor spetterende activiteiten, zoals touwenparcours, rotsklimmen en rappel, mountainbiking, kajakken, en nog veel meer.Actie!

Coo Adventure in Provincie Luik

Coo Adventure [Provincie Luik]

Coo Adventure, gelegen bovenaan de waterval van Coo, biedt je een ruime keuze aan outdooractiviteiten, zoals challenge parcours, paintball, kajak, mountainbiking,... Je kan meerdere activiteiten combineren voor een volledige dag avontuur.

Cycle Sport in Provincie Namen

Cycle Sport [Provincie Namen]

Of u nu een rustige fietstocht plant of uit bent op een avontuurlijke mountainbike-expeditie onder vrienden, Cycle Sport in Rochefort heeft in ieder geval een geschikte kwaliteitsvolle tweewieler voor u klaarstaan.

<p>Horizon-Bike</p> in Provincie Luik

Horizon-Bike

[Provincie Luik]

Horizon Trail in Hockai is dé specialist in verhuur van mountainbikes en elektrische fietsen van KTM in de Ardennen. Je ontdekt de mooiste panorama's van de Hoge Venen en de Ardennen en als je wil, krijg je tips van een professionele gids van Horizon Trail.

VTTSpa.be in Provincie Luik

VTTSpa.be [Provincie Luik]

VTT Spais één van de vele fietsverhuurders in de Ardennen. Zin in een fietstocht in de buurt van Spa? VTT Spa heeft ongetwijfeld iets voor jou in de aanbieding, zelfs elektrische fietsen.