Adres :
La Marlière 15, 6920 Wellin, Belgique
fr
nl
en
Duur : +- 2 u
Beschrijving

Zin in een buitengewone familie-uitstap? Spannend, maar ook niet té? Midden in de natuur en ook sportief? Dan is Avinturi je op het lijf geschreven!

Avinturi is het perfecte avontuur om met je familie te beleven! Vanaf de bosranden van Wellin stippelt Rémi, de bedenker van het concept, een mountainbiketraject op maat uit voor je familie. Daarbij houdt hij rekening met ieders ritme. Ouders en kinderen, opa en oma, ooms en tantes, neefjes en nichtjes ... Deze ontdekkingstocht midden in de natuur is een activiteit die jong en oud samen kunnen beleven. Wat is er leuker om de familieband te versterken dan samen een bijzondere fietstocht ondernemen waarbij sport (maar wel een coole sport, natuurlijk), ontdekking, natuur, inspanningen (anders zou het toch minder leuk zijn?) en een gezonde dosis pret centraal staan? Zoals ze zeggen: hoe gekker, hoe leuker!

We zijn weg!

Samen met de gids vertrekken jullie op een ontdekkingstocht in het adembenemende Geopark Famenne-Andenne, het eerste mondiale geopark van de Unesco in België. Geef je ogen de kost in dit natuurpark vol prachtige landschappen, wegen en paadjes! Je mountainbikeparcours neemt je mee langs de Lesse en langs rotsflanken, de hoogte in naar de Belvédère-uitkijktoren of op een rustige fietstocht door de groene bossen en weiden. En om deze sportieve familiedag in schoonheid af te sluiten, biedt Ardennes-étape jullie als voordeel een (lokaal) drankje aan. Proost!

Pssst, heb je geen mountainbike? Geen nood, je hoeft deze leuke uitstap niet aan je voorbij te laten gaan. Rémi heeft namelijk aan alles gedacht en regelt ook de huur en levering van je mountainbike (€ 30,00 per volwassene / € 30,00 per kind) of elektrische mountainbike (€ 50,00 per volwassene / € 35,00 per kind)! Bedankt, Ardennes-étape!

Copyright photos : Avinturi - Johan.Barrot

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

Om deze sportieve familiedag in schoonheid af te sluiten, biedt Ardennes-étape jullie als voordeel een (lokaal) drankje aan

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen bij onze lokale partners!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten
  • Minimaal aantal deelnemers:  4
  • Beschikbare talen: Frans + basis in het Nederlands en Engels. Uitsluitend op aanvraag is een taalgids mogelijk.
Tarieven
Contact en reserveren
Kantooruren

Vertrek op aanvraag en uitsluitend op afspraak Adres van de activiteit
La Marlière 15, 6920 Wellin, Belgique

De omgeving ontdekken

Te voet
Luxemburg - Wellin
- op 1km afstand
Te voet
Luxemburg - Wellin
- op 1km afstand
Met de fiets
Luxemburg - Wellin
- op 1km afstand
Te paard
Luxemburg - Wellin
- op 2km afstand
Te voet
Luxemburg - Wellin
- op 2km afstand