Adres :
Rue Piconrue 2, 6600 Bastogne, Belgique
fr
en
Duur : 2u
Beschrijving

Kom je met een groep van 10 personen of meer? Duik in een meeslepend avontuur door de tijd met "De Leeftijden van het Leven"! Ervaar een onvergetelijke reis naar het hart van de Ardense geschiedenis.

Onder leiding van een gepassioneerde gids laat u zich meevoeren op een reis door de belangrijkste fasen van het leven van een Ardennenbewoner. Gedurende de hele tour wordt elke deelnemer uitgenodigd om unieke momenten te ontdekken, te ervaren en te delen.

In de warme sfeer van het Museum van de Grote Ardennen, duik in de sfeer van weleer door de ratels te laten resoneren, deze emblematische instrumenten van een voorbije tijd. Laat uw verbeelding de vrije loop door het uitproberen van lei-schrijven, een eeuwenoude praktijk die u direct terugvoert naar de klaslokalen van vroeger.

En wat zou een Ardennenervaring zijn zonder een riboulette-wedstrijd? Ga de uitdaging aan en duik in dit traditionele spel dat erin geslaagd is om de eeuwen te doorstaan om geesten die hunkeren naar plezier en competitie te vermaken en samen te brengen.

Verder dan eenvoudige historische ontdekkingen nodigen "De Leeftijden van het Leven" u uit om uw eigen herinneringen, anekdotes en reflecties te delen. Wissel verhalen uit over de geschiedenis van uw namen, duik terug in herinneringen aan uw jeugd en deel uw kinderervaringen in een vriendelijke en verrijkende sfeer.

Beleef een gedenkwaardige groepservaring, waarbij elke deelnemer bijdraagt aan het weven van de draden van het verleden om het heden beter te begrijpen. "De Leeftijden van het Leven" wachten op u voor een authentiek avontuur, rijk aan emoties en ontdekkingen!

Copyright foto's: "Musée de la Grande Ardenne"

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

Exclusieve ervaring voor Ardennes-étape klanten!

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen bij onze lokale partners!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten
  • Het hele jaar mogelijk
  • Activiteit voor gezinnen en groepen van 10 of meer.
Tarieven

Prijs volwassenen: 9 euro

Prijs kind: 6 euro 

Contact en reserveren
Kantooruren
  • Ervaring boek 2 weken van tevoren op publics@piconrue.be of 061/55 00 53
  • Dinsdag tot zondag 


Adres van de activiteit
Rue Piconrue 2, 6600 Bastogne, Belgique

De omgeving ontdekken

Te voet
Luxemburg - Bastenaken
- op 1km afstand
Te voet
Luxemburg - Bastenaken
- op 1km afstand
Te voet
Luxemburg - Bastenaken
- op 3km afstand
Te voet
Luxemburg - Bastenaken
- op 3km afstand
Te voet
Luxemburg - Bastenaken
- op 5km afstand