Adres :
Rue Forêt-Village 6, 4870 Trooz, Belgique
fr
Duur : 1 tot 5 uur, afhankelijk van de gekozen wandeling.
Beschrijving

La Ferme des Loups, dat is een plek met een verhaal, een ambachtelijk atelier, respect voor de natuur, een lokale legende. Je leert het allemaal van dichtbij kennen tijdens een met lekkers en verhalen gevulde wandeling in de sporen van de Wolvin, uitgerust met je betoverde rugzak ...

Ken je het verhaal van de Wolvin al? In deze streek bestaat er een legende over een mysterieuze vrouw die zichzelf in een wolvin kon veranderen ... of was het net andersom? Volgens de legende was ze er met een van haar brouwsels in geslaagd om een jongeman te genezen. Dat drankje wordt trouwens nog steeds geserveerd in La Ferme des Loups! Kun jij het mysterie van de Wolvin ontrafelen? Om dat te weten te komen, moet je binnenstappen in de wereld van La Ferme des Loups, een betoverde én betoverende plekDeze prachtige vierkantshoeve aan de rand van het bos in het hoge Trooz is omgebouwd tot een fascinerend toeristisch complex met brouwerij en bistro waar natuurliefhebbers aan hun trekken komen en je de meest ongelooflijke avonturen beleeft. Psssst, zet al je zintuigen aan het werk en laat je meevoeren door je fantasie ...

Mysterieuze verhalen en lekkere verrassingen!

Is je nieuwsgierigheid geprikkeld en wil je graag meer weten? Kies dan de wandeling die jou het meest aanspreekt uit de zeven opties, samen met een bijbehorende fijnproeversformule. Enkele voorproefjes waarvan je het water in de mond loopt? Een fijnproeversmand met het lekkerste uit de streek, een aperitiefmand, een picknickmand in het thema Kaas, Mix of Prestige ... Ook je smaakpapillen genieten dus mee van de magie! Op de dag van je wandeling haal je je betoverde rugzak op bij La Ferme des Loups. Je krijgt er ook een roadbook bij dat je over het gekozen parcours gidst. Je geheime code opent de deur naar de legende van de Wolvin, zodat je via je smartphone haar spoor kunt volgen en kunt luisteren naar haar verhaal – midden in de natuur. Begint de honger te knagen? In je rugzak vind je alles wat je nodig hebt om in de openlucht van je aperitief en/of picknick te smullen. Als dat geen magische belevenis is!

Krijg je er niet genoeg van? Onthoud dan dat La Ferme des Loups ook enkele eigen ateliers telt: een microbrouwerij, een ijsmakerij en een chocoladeatelierOmdat je klant bent van Ardennes-étape, stopt de meester-chocolatier als cadeautje een klein assortiment met creaties uit zijn atelier in je rugzak!

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

Omdat je klant bent van Ardennes-étape, stopt de meester-chocolatier als cadeautje een klein assortiment met creaties uit zijn atelier in je rugzak!

Geef bij het reserveren de code AEFERMEDESLOUPS in om je cadeautje te krijgen. 

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen bij onze lokale partners!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten
  • Rugzakken ophalen kan op zaterdag- en zondagochtend.
  • Minimaal aantal deelnemers: 2
  • Parkeren: op het parkeerterrein naast of achter La Ferme des Loups
  • Honden (aan de leiband) toegelaten
  • Alleen de wandeling 'La Louvette' is af te leggen met een terreinkinderwagen.
  • Wil je op een grasveld picknicken, breng dan een laken of een picknickdeken mee om comfortabel te eten.
  • De legende bestaat in een versie voor volwassenen en één voor kinderen. 
Tarieven
  • Prijs per volwassene: € 18 tot 30
  • Prijs per kind: 1 gemengd mandje voor 2 kinderen van -12 jaar (= € 12)
Contact en reserveren
Kantooruren

Meer informatie en verplicht reserveren op www.lafermedesloups.com. Reserveren mogelijk tot 2 uur voor de wandeling, afhankelijk van de beschikbaarheid (alleen op zaterdag en zondag). Geef bij het reserveren de code AEFERMEDESLOUPS in.


Telefoon

Adres van de activiteit
Rue Forêt-Village 6, 4870 Trooz, Belgique

De omgeving ontdekken

Te voet
Luik - Trooz
- op 0km afstand
Te voet
Te voet
Luik - Olne
- op 2km afstand
Te voet
Luik - Olne
- op 2km afstand
Te voet