Adres :
Rue Haute 4, 6990 Hotton, Belgique
fr
nl
en
Duur : 3 uur
Beschrijving

In het noorden van de provincie Luxemburg, in de buurt van Hotton, La Roche of Durbuy, kun je gaan vliegvissen onder het toeziende oog van een visgids van RIVEO, hét expertisecentrum voor rivieren en visserij.

Stel het je eens voor. Niets dan rust, een rivier en een verbluffende omgeving. Helemaal voor jou alleen, of toch bijna. Een omgeving die bol staat van diversiteit en natuurlijke rijkdommen, ideaal om te leren vliegvissen. Heb je dat altijd al eens willen doen, maar weet je niet hoe je eraan moet beginnen? En is je vakantie eindelijk het geknipte moment? Dan ben je hier in elk geval aan het juiste adres. Enthousiaste gidsen vertellen je maar wat graag over hun technieken en delen met plezier al hun kennis, ervaring en tips met jou.

Midden in de natuur

Of je nu alleen bent, dan wel met vrienden langskomt: hier laat je drie uur lang alle beslommeringen achterwege en lijkt de tijd haast stil te staan. Want leven op het ritme van de natuur is hier nu eenmaal van cruciaal belang. Geen leukere activiteit dan vissen trouwens om te genieten van de prachtige omgeving en alle rijkdommen van dichtbij te beleven. Hier, in de wildernis, met de voeten in het water in het midden van de rivier (met waterdichte lieslaarzen aan, uiteraard), waan je je meteen een echte visser en kun je je vistechnieken helemaal perfectioneren.

Het goede nieuws?

Aangezien RIVEO een visschool is, liggen de visvergunning en het materiaal voor jou klaar! Ideaal dus als je nog maar pas aan het hengelen bent geslagen. Aan het einde van deze geweldige ochtendactiviteit wacht je trouwens nog een leuk extraatje: als klant van Ardennes-étape krijg je een lokaal biertje en/of een glas appelsap aangeboden! Proost!  

Copyright photos: C.Crickillon - Rivéo 

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

Als klant van Ardennes-étape krijg je een lokaal biertje en/of een glas appelsap aangeboden! Aanbod geldig op vertoon van de Activity Pass (en met vermelding van deze actie bij de reservatie)

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen bij onze lokale partners!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten
 • Uurrooster: van 9.30 tot 12.30 u.
 • Activiteit in Hotton of in de regio rond La Roche-en-Ardenne en Durbuy.
 • Huur van materiaal en lieslaarzen inbegrepen
 • Aantal deelnemers voor de activiteit: minimaal één persoon en maximaal negen personen 
 • Vanaf 14 jaar
 • Auto- en fietsparking tegenover RIVEO
Tarieven
 • 130€ (1 tot 3 pers.)
 • 260€ (4 tot 6 pers.) 
 • 390€ (7 tot 9 pers.)
Contact en reserveren
Kantooruren
 • De activiteit vindt plaats van 9.30 tot 12.30 u. (van april tot oktober)
 • Op afspraak, minimaal vijf dagen voor de activiteit, met vermelding dat je klant bent van Ardennes-étape

E-mail

Adres van de activiteit
Rue Haute 4, 6990 Hotton, Belgique

De omgeving ontdekken

Te voet
Luxemburg - Hotton
- op 0km afstand
Te voet
Luxemburg - Hotton
- op 0km afstand
Te voet
Luxemburg - Hotton
- op 0km afstand
Met de mountainbike
Luxemburg - Hotton
- op 0km afstand
Te voet
Luxemburg - Hotton
- op 0km afstand