Adres :
Rue de la Chapelle 8, 4577 Modave, Belgique
fr
nl
en
de
Duur : 2 uur en 30 minuten 
Beschrijving

Reis terug in de tijd om volop van het 'nu' te genieten … Dat is precies wat Vanessa je hier aanbiedt. Tijdens deze activiteit van een halve dag leef je op het gezapige tempo van de hoeven. Een heerlijk traag moment om zonder haast van het landschap te genieten.  

Het avontuur begint in een weide, te midden van de kudde paarden. Je legt contact met de dieren ... een unieke zintuiglijke ervaring! Dan is het tijd om de paarden te borstelen voor ze worden opgetuigd. Een buitengewoon moment, speciaal voor jou als klant van Ardennes-étape! Maar dan is het tijd voor het aperitief van het huis … en om te vertrekken. We klimmen in de koets en gaan gezellig zitten. Daar gaan we dan! Dit tochtje van 15 kilometer neemt je mee door de dorpen en valleien rond Modave. Op het programma staan een paar verrassingen, zoals de watervallen van Hoyoux en het kasteel van Modave.  

Een tochtje om van te smullen 

Lekkerbekken kunnen nu halt houden aan ijssalon 'Chez Capoue' (verbruik niet inbegrepen). Maar vergeet je aperitiefmandje niet! Daarin zitten zelfgemaakte groentechips, een bordje vleeswaren met zelfgemaakte gehaktballetjes en kaas uit de streek, maar ook brood, streekbier (blond of bruin) voor de volwassenen en appelsap uit de regio voor de kinderen. De zoete lekkernij, geïnspireerd door het seizoen, zijn we natuurlijk niet vergeten. 

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

Een buitengewoon moment met de paarden: zintuiglijk contact tussen de kudde Freiberger-paarden; de paarden borstelen en klaarmaken

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen bij onze lokale partners!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten

Aantal deelnemers: minimaal 1-5 personen (6-7 deelnemers als er kinderen bij zijn) 

Tarieven

Van 1 tot 5 personen: 120 euro

Aperitief: 15 euro per volwassene en 10 euro per kind

Contact en reserveren
Kantooruren

Variabel schema afhankelijk van beschikbaarheid

Reserveer minstens 2 dagen voorafAdres van de activiteit
Rue de la Chapelle 8, 4577 Modave, Belgique

De omgeving ontdekken

Met de mountainbike
Luik - Modave
- op 1km afstand
Te voet
Luik - Modave
- op 2km afstand
Te voet
Luik - Modave
- op 2km afstand
Te voet
Luik - Modave
- op 2km afstand
Te voet
Luik - Modave
- op 2km afstand