Adres :
Durbuy, Belgique
fr
nl
en
Duur : 1 - 1.30 u
Beschrijving

De Ardennen vormen het ideale kader om tot rust komen en te herbronnen. Tijdens heerlijk ontspannende wandelingen in de ongerepte natuur. Of tijdens andere activiteiten, zoals relaxerende sessies in de sauna of jacuzzi van je vakantiehuis.

Verblijf je in de buurt van Durbuy, Hotton of Hamoir? Dan kan je daar nog de ultieme zen-activiteit aan toevoegen: een zalige yogasessie in je vakantiehuis.

Of je nu een beginner of een gevorderde yoga-adept bent… de sessies passen zich volledig aan jouw niveau aan. Zelfs voor je kinderen vanaf 4/5 jaar zijn er sessies op maat: samen met jou of met de andere kinderen van jullie gezelschap. Zo kan je kiezen uit verschillende opties, afgestemd op jouw persoonlijke behoeften en voorkeuren. 

Yoga voor ouders en kinderen

Laat dan je kinderen kinderyoga ontdekken, begeleid door een ervaren yogalerares. En geniet zelf intussen van een aromayoga: een unieke combinatie van yoga en aromatherapie.

Een andere optie biedt een unieke gelegenheid voor onvergetelijke kind-oudermomenten. Tijdens deze yoga-sessie voor kinderen en ouders samen, oefen je samen met je kind houdingen voor twee. Een unieke manier om één te zijn en samen te bewegen!

Yoga voor volwassenen

Hata yoga is een eenvoudige vorm van yoga, ideaal voor beginners. Je leert ademhalings- en meditatieoefeningen die je helpen om te ontspannen en in balans te komen.

Bij Yin yoga neem je houdingen aan die je lang aanhoudt. Deze vorm van yoga helpt je om te vertragen en te ontspannen, zowel lichamelijk als geestelijk.

Yoga voor 2 is dan weer een unieke ervaring voor teambuilding. Je ondersteunt elkaar tijdens de yoga-oefeningen, wat het onderling vertrouwen sterkt en een hechte band creëert.

Keuze te over dus om in het knusse kader van je Ardense vakantiehuis te genieten van een heerlijke yoga-sessie! Verblijven jullie bovendien in een Ardennes-étape huis? Dan trakteren je lesgevers jullie na de yogasessie ook nog op gratis gezonde verfrissingen en snacks.

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

Gezonde verfrissingen en snacks.

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen bij onze lokale partners!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten
  • Locatie: In je vakantiehuis in de gemeentes Durbuy, Hotton en Hamoir.
  • Minimaal 6 personen Maximaal 20 personen
  • Wat mee te brengen: 1 yogamat of badhanddoek/deelnemer
Tarieven
  • Per volwassene: € 10
  • Per kind: € 5 (vanaf 4 jaar) 
  • Verplaatsingskosten van de lesgevers: € 0,40/km
Contact en reserveren
Kantooruren

Op afspraak minstens 1 week van tevorenAdres van de activiteit
Durbuy, Belgique

De omgeving ontdekken

Te voet
Luxemburg - Durbuy
- op 0km afstand
Te voet
Luxemburg - Durbuy
- op 0km afstand
Te voet
Luxemburg - Durbuy
- op 0km afstand
Te voet
Luxemburg - Durbuy
- op 0km afstand
Met de fiets
Luxemburg - Durbuy
- op 0km afstand