Adres :
Pl. du Marché 8b, 6870 Saint-Hubert, Belgique
fr
nl
en
de
Duur : Tussen 3 en 6 uur
Description

Voor een flinke dosis fun tijdens je verkenningstocht door een regio met 1001 geheimen moet je bij E-scape Bike zijn! Op het programma? Diverse routes naar ieders wens en ... voor alle fietsers, van beginners tot gevorderden. Van een onvergetelijke ervaring gesproken!

Mag het voor jou 'cool' zijn? Perfect! Ben je dol op adrenaline? Fantastisch! Dankzij het team van E-scape Bike zijn de mogelijkheden eindeloos. Met meer dan 25 mountainbikes en stadsfietsen, en een ruim aanbod aan routes (voor tal van niveaus) is er voor ieder wat wils. Zo wordt ook jouw ritje op een stalen ros onvergetelijk! Zelfs peuters kunnen mee, want er zijn ook kinderzitjes en fietskarren beschikbaar.

Hoe het werkt? Wanneer je reserveert, geef je simpelweg het aantal deelnemers op (en eventuele specifieke behoeften voor kinderen). Bij aankomst kiest iedereen het model dat het best bij hem of haar past. En daarna? Daarna geef je je voorkeuren aan, zodat het team van E-scape Bike jouw ideale route kan uitstippelen. Het enige wat jij dan nog moet doen, is de gps-instructies volgen en je laten leiden. En dat met uitzicht op een prachtig landschap uiteraard! Zonder stress ook, want bij pech kun je vertrouwen op alle nodige bijstand. De kers op de taart? Als klant van Ardennes-étape hoef je aan niets te denken, want je helm en gps worden gratis ter beschikking gesteld. Kortom, er wordt alles aan gedaan om jou een onvergetelijk avontuur te bezorgen ...

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

gratis gps (één per groep) wanneer je bij je reservatie de code velo_ardennes-etape vermeldt. - Waarde van het voordeel: 20 euro

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen bij onze lokale partners!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten
  • Minimaal/maximaal aantal deelnemers: 1-50
  • Inbegrepen in de prijs: de huur van de elektrische fiets, hoogwaardige bijstand in geval van pech
  • Uitzonderlijke schade en breuk zijn niet inbegrepen in de prijs.
Tarieven
  • Prijs per volwassene: 40 euro (halve dag) of 60 euro (hele dag), met 5% korting indien je online reserveert
  • Prijs per kind: 25 euro (halve dag) of 35 euro (hele dag), met 5% korting indien je online reserveert
  • Kinderzitje: 10 euro
Contact en reserveren
Kantooruren

Enkel na reservering op de website www.escapebike.be. Vergeet de code velo_ardennes_etape niet te vermelden wanneer je reserveert.


Telefoon

Adres van de activiteit
Pl. du Marché 8b, 6870 Saint-Hubert, Belgique

In de buurt

Luxemburg - Saint-Hubert
- à 0km
Luxemburg - Saint-Hubert
- à 0km
Met de fiets
Luxemburg - Saint-Hubert
- à 0km
Luxemburg - Saint-Hubert
- à 0km