Boek uw vakantiehuis en bezoek Saint-Hubert

Saint-Hubert heeft alles om een prima vakantie door te brengen: de basiliek en het wildpark zijn daar slechts twee elementen van. In Saint-Hubert bent u verzekerd van een heerlijk verblijf met uw vriendengroep of met de uitgebreide familie. Een prachtig stukje Belgische Ardennen! Saint-Hubert ligt bovendien tussen Bastenaken en Rochefort, twee stadjes die absoluut een bezoekje waard zijn.

De stad is een van de toeristische polen van de streek. Ze werd opgebouwd rond een indrukwekkende basiliek, waar elk jaar het grote feest van Sint-Hubertus wordt georganiseerd. Van overal komen eigenaars en hun honden om de dieren te laten zegenen binnen in het gebouw. Mis ook het paleis van de abdij en het dierenreservaat van de streek niet, en vertrek niet zonder de legende van Sint-Hubertus te hebben ontdekt.

In de omgeving

Het land van Saint-Hubert bestaat ook uit Libramont en Tenneville. Safari’s met een jeep, een tocht in een koets, luchtsporten, kajak, bowling, vissen, MTB, … in de streek wemelt het van vakantieactiviteiten! Een uitstap met uw gezin? Het domein van Fourneau Saint-Michel ontvangt u in volle natuur. U vindt er musea, het plan d’eau (water), en allerlei andere activiteiten om uw zinnen te verzetten. Voor een didactische uitstap kunt u terecht in het Centrum van de Steen en het Bos.

 

 

Copyright foto's: Ardennes-Etape