Zin in een citytrip in de Ardennen?

Namen, Dinant, Bouillon of zelfs Durbuy? We selecteerden 3 Ardennes-étape vakantiehuizen voor je, midden in een levendige toeristische stad! Geen auto nodig om boodschappen te doen of uit eten te gaan. Alle voorzieningen voor een geslaagd verblijf bevinden zich in je onmiddellijke omgeving. Kan het handiger?

1) Een verblijf in een herenhuis langs de Maas

Ontdek de charme van Dinant tijdens een verblijf in een onlangs gerenoveerd herenhuis. De woning uit 1920 biedt een lichtrijke leefruimte, met keuken, salon en eetkamer die uitkomen op een groot terras en tuin. De 5 slaapkamers en 4 badkamers bieden comfortabele accommodatie, en de ontspanningsruimtes in de kelder, met kicker en pooltafel, voegen een speels accent toe. Met zijn ideale ligging in het hart van Dinant, dicht bij de Maas en de Croisette, is dit het perfecte verblijf in deze stad, die enorm geliefd is bij toeristen van over de hele wereld.
Ik ontdek dit vakantiehuis voor 12/14 personen

2) Familie-uitstap in een chalet aan de rand van Durbuy

Dit lichtrijke vakantiehuis is ideaal voor gezinnen, met zijn 3 slaapkamers, een speelkamer, een tuin met schommel en een terras. Uiterst gezellig, zowel in de zomer als in de winter. Deze gezellige plek, op slechts 500 meter van het centrum van Durbuy, dompelt je onder in een rustige omgeving midden in de natuur. Een echte aanrader!

Ps: je kan je auto op de privéparking laten staan om 'het kleinste stadje ter wereld’ te verkennen, dat ook bekend staat om zijn kerstmarkt. 

Ik ontdek deze chalet op een boogscheut van Durbuy

3) Wellnes-verblijf voor 6 in Bouillon

Dit prachtig gerenoveerde vakantiehuis, gelegen in hartje Bouillon, biedt 3 slaapkamers, een adembenemend uitzicht over de Semois en een wellnessruimte met jacuzzi en infraroodcabine. De jonge eigenaars toverden het huis om tot een warme, eigentijdse setting, dicht bij de levendige charme van Bouillon en zijn beroemde versterkte burcht

Ik ontdek dit pareltje voor 5/6 personen in Bouillon