Boek uw vakantiehuis en bezoek Dinant

Dinant, een van de bekendste stadjes in de Belgische Ardennen, bezit heel wat troeven: de citadel, koekjes, een cruise op de Maas… Geniet van een ontspannende namiddag in de winkels of op een terrasje, of in het teken van sport met kajak of paintball. Op minder dan een uurtje rijden bent u in Durbuy, het kleinste stadje ter wereld, of in Bastenaken, bekend vanwege het oorlogsverleden.

Te midden van de Ardennen, aan de oevers van de Maas ligt de oude stad Dinant. De stad herbergt verschillende charmante sites: kastelen, middeleeuwse ruines en charmante gebouwen. Herbeleef er het verleden van Dinant. Daarnaast kun je de ongerepte natuur van het platteland verkennen te voet, te paard of met de fiets. Wandel langs de omliggende rivieren en door de uitgestrekte weiden en bossen. Vergeet tijdens je bezoek ook niet te proeven van de vele lokale specialiteiten. 100% genieten van de mooie Ardennen!
 

In de omgeving
Voor ieder wat wils! De citadel, op de top van de berg, blijft een niet te missen plaats. Beklim 408 treden of neem de kabelbaan naar boven waar je een duizelingwekkend uitzicht over de stad krijgt. Voor diegenen die van wat meer beweging houden kunnen op tocht met een railbike of kayak, of gaan paintballen.