Natuurlijk ontwaken in een packraft op de Semois

Stel je voor... De dageraad breekt aan, frisse lucht vult je longen, kalmte heerst om je heen... De perfecte soort ochtend om op avontuur te gaan. Niet zomaar een avontuur: een packraft avontuur (een mix van wandelen en zeilen) langs de Semois ... een avontuur dat zeker een van je dierbaarste herinneringen zal worden.

Net als de dag aanbreekt, staat Sylvain, je Cairn Outdoor gids, op je te wachten. Deze expert in packraft, dit is een kleine opblaasbare boot rechtstreeks uit Alaska, zal je bij elke stap begeleiden om je alle basisprincipes te tonen: oppompen, drogen, opvouwen, onderhoud...

Het is tijd om te beginnen. Op je rug, je packraft, in alle lichtheid. In je hand, een peddel. Een klein kronkelend pad leidt je naar het kalme water van de Semois. Degene die zijn mooiste geheimen prijsgeeft op het ritme van zijn golven en ver weg van alle drukte. Tijd om je boot op te blazen en ervoor te gaan!

Ongerepte natuur

Je zintuigen zijn verhoogd in deze prachtige omgeving. Tussen het geluid van het water, de bries die tegen je huid strijkt en de dieren die ontwaken in deze ongerepte omgeving is het onmogelijk om niet meegevoerd te worden door de schoonheid van deze wilde en serene natuur.

Een inspirerende reis die je een hele ochtend in alle veiligheid beleeft. Natuurlijk, om deze ervaring zo zen en exclusief mogelijk te maken, zullen er niet meer dan 6 deelnemers zijn. Want om in het hart van de natuur te zijn, is het beter om discreet te zijn. Een uniek moment waar je elke seconde van zult genieten. Dus... klaar om de packraft aan te pakken?


 Wil je deze ongelooflijke ervaring meemaken? Het is exclusief gecreërd voor klanten van Ardennes-etape. Het enige wat je moet doen om ervan te genieten is klant zijn! 


 

Praktische informatie:

  • De prijs is 35 euro per volwassene en 20 euro per kind tot 12 jaar (activiteit mogelijk vanaf 10 jaar) 
  • Vertrekpunt te bepalen met de gids op het moment van de reservering
  • Prijs inclusief: gids, packraft, peddels, rugzak en reddingsvest
  • Begin van de ervaring: van zonsopgang tot de middag (+- 3 uur)
  • Groepsgrootte: minimaal 3 personen en maximaal 6 personen
  • Honden toegestaan
  • Taal: Alleen FR


Copyrights : Cairn Outdoor

 

Expérience exclusive

Ervaring voorbehouden aan klanten van Ardennes-étape op vertoon van hun Activity Pass


Vind accommodatie in de buurt

Praktische informatie

Prijs 35 euros
Kantooruren

Sur réservation

Telefoon 0032473757868
E-mail Info@cairn-outdoor.com
Website https://www.cairn-outdoor.com
Adres Poupehan, 6830 Bouillon, Belgique