Boek uw vakantiehuis en bezoek Houffalize

Houffalize huisvest meer dan 370 kilometer wandelpaden en 165 kilometer mountainbike parcours en noemen we niet voor niets de mountainbike-hoofdstad van het land! De streek staat garant voor vele uren genieten van het Ardense natuurschoon. Liefhebbers van avontuurlijke sporten kunnen er ook terecht voor boogschieten, kajakken, avonturenparcours,... Op 50 minuutjes rijden bent u bovendien in Durbuy of Malmedy, twee prachtige stadjes in de Belgische Ardennen.

Houffalize ligt in de vallei van de Boven-Ourthe. Het biedt de liefhebbers van de open ruimte fantastische panorama’s, kleine wegeltjes die ver van de beschaving liggen en een weelderige flora en fauna. Het beschikt over niet minder dan 370 km bewegwijzerde wandelwegen en voor 165 km aan tochten voor MTB.

De liefhebbers van sensatie vinden er ter plekke alles om hun nood aan emoties in te vullen: kajak, rappel, deathride paintball, canyonning, …

Voor wie het wat rustiger aan wil doen zijn er tennisterreinen of een minigolf. Aqual’O, een zwemparadijs, biedt u de kans ten volle te genieten van het nietsdoen, en het centrum Houtopia geeft aan de kleinsten de kans om zich op een intelligente manier uit te leven!

Op verlof in Houffalize, vindt u in de buurt grootwarenhuizen, apotheken, restaurants, cafés, … zonder dat de rust van de afzondering op het platteland wordt verstoord…

 

Copyright foto's: Ardennes Etape