Ontdek de streek van Modave in een koets

Reis terug in de tijd om volop van het 'nu' te genieten … Dat is precies wat Vanessa je hier aanbiedt. Tijdens deze activiteit van een halve dag leef je op het gezapige tempo van de hoeven. Een heerlijk traag moment om zonder haast van het landschap te genieten.  

Het avontuur begint in een weide, te midden van de kudde paarden. Je legt contact met de dieren ... een unieke zintuiglijke ervaring! Dan is het tijd om de paarden te borstelen voor ze worden opgetuigd. Een buitengewoon moment, speciaal voor jou als klant van Ardennes-étape! Maar dan is het tijd voor het aperitief van het huis … en om te vertrekken. We klimmen in de koets en gaan gezellig zitten. Daar gaan we dan! Dit tochtje van 15 kilometer neemt je mee door de dorpen en valleien rond Modave. Op het programma staan een paar verrassingen, zoals de watervallen van Hoyoux en het kasteel van Modave.  

Een tochtje om van te smullen 

Lekkerbekken kunnen nu halt houden aan ijssalon 'Chez Capoue' (verbruik niet inbegrepen). Maar vergeet je aperitiefmandje niet! Daarin zitten zelfgemaakte groentechips, een bordje vleeswaren met zelfgemaakte gehaktballetjes en kaas uit de streek, maar ook brood, streekbier (blond of bruin) voor de volwassenen en appelsap uit de regio voor de kinderen. De zoete lekkernij, geïnspireerd door het seizoen, zijn we natuurlijk niet vergeten. 

Praktische informatie 

  • Duur:  2 uur en 30 minuten 
  • Aantal deelnemers: minimaal 1-5 personen (6-7 deelnemers als er kinderen bij zijn) 
  • Parking ter plaatse 
  • Gemakkelijk bereikbaar met de fiets dankzij de nabijgelegen RAVeL-route 
  • Niet toegankelijk voor PBM  
  • 1 tot 5 personen: 100 euro + 15 euro per persoon voor het aperitief / 10 euro per kind voor het aperitief
magic wand

Een geschenkje of een exclusief voordeel bij aankoop van toegangsticket(s).

Een buitengewoon moment met de paarden: zintuiglijk contact tussen de kudde Freiberger-paarden; de paarden borstelen en klaarmaken


Vind accommodatie in de buurt

Praktische informatie

Kantooruren

Variabel schema afhankelijk van beschikbaarheid

Reserveer minstens 2 dagen vooraf

Telefoon +32.(0)499 457204
E-mail vanessa.autunno@gmail.com
Website https://www.cheval-franches-montagnes.be
Adres Rue de la Chapelle 8, 4577 Modave, Belgique