Zet je schrap voor La Roche Discovery

Gaat de adrenaline door je bloedbaan gieren als je het woord 'uitdaging' hoort? Snakt je avontuurlijke ziel naar spanning en avontuur? Dan is La Roche Discovery helemaal jouw ding! Wat wordt het volgende: Expeditie Robinson? 

Maak je geen zorgen … Hier geen kampen, totems en intriges. Toch zul je je grenzen leren te verleggen en komen alle overlevingstechnieken aan bod. Euh … leg eens uit? Je leert hoe je een vuur maakt met een minimum aan materiaal, hoe je je weg vindt met een kompas, hoe je een bivak bouwt, hoe je eetbare planten vindt en hoe je een verkwikkende maaltijd bereidt. En dan hadden we het nog niet over de vuurrace, de schat van het kasteelspook en zoveel meer! 

365 dagen per jaar 

Voor La Roche Discovery maakt het trouwens niet uit of je nu in de zomer of in de winter in La Roche-en-Ardenne bent. Meer dan een flinke dosis moed en adrenaline heb je niet nodig! Dit avontuur moet je met een groep beleven, want je moet zo veel mogelijk opdrachten uitvoeren in een minimum van tijd. Jouw beurt nu om de natuur en haar elementen te veroveren! Als klant van Ardennes-étape word je beloond met een heerlijk voordeel: een bord Ardense producten en ambachtelijk appelsap om van te genieten tijdens je belevenis. Een, twee, drie ... Go! 

Praktische informatie 

  • Duur van de activiteit: een halve dag (ongeveer 3 uur) 
  • Talen: Nederlands en Frans 
  • Prijs: volwassenen: 25 euro / kinderen 6-12 jaar: 17 euro / jonger dan 6 jaar: gratis 

    Minimum 8 betalende volwassenen voor deze ervaring

 

magic wand

Een geschenkje of een exclusief voordeel bij aankoop van toegangsticket(s).

Je wordt beloond met een heerlijk voordeel: een bord Ardense producten en ambachtelijk appelsap om van te genieten tijdens de activiteit.


Vind accommodatie in de buurt

Praktische informatie

Kantooruren

Reserveer minstens 7 dagen vooraf

Activiteit mogelijk voor een groep van minstens 8 volwassenen

Telefoon +32(0)84 41 19 00
E-mail info@ardenne-aventures.be
Website https://ardenneaventures.com/
Adres Rue de la Gare 4, 6980 La Roche-en-Ardenne, Belgique