Beschrijving

Beauraing is een klein stadje in de provincie Namen, niet heel ver van de Franse grens. Dit stadje is een prachtig stukje Belgische Ardennen en de perfecte plek om vanuit uw vakantiehuis te vertrekken voor een stevige wandeling, een mountainbiketocht... In de buurt zijn uiteraard ook kajaks te huur. Dinant, Rochefort en Bouillon liggen in de buurt van Beauraing.

Beauraing is een mooi stadje dat zijn bekendheid dankt aan een verschijning van de Maagd Maria in 1933 aan 5 kinderen uit het dorp. Vandaag hebben er veel bedevaarten plaats in deze gemeente. Ze maken het mogelijk het heiligdom te bezoeken. Indien u het drukke centrum verlaat, kunt u in alle rust en sereniteit wandelen in de eenvoudige landschappen van de Famenne.
 
In de omgeving
Verschillende kastelen, in het bijzonder dat van Lavaux-Saint-Anne, vormen een aangenaam doel van een wandeling. Voor meer activiteiten kunt u altijd terecht in Dinant: citadel, mountainbikeverhuur, railbike, cruises op de Maas, casino, musea … Deze en nog veel andere activiteiten staan op u te wachten!

 
Copyright Photos - Ardennes-Etape

De omgeving ontdekken

Met de fiets
Namen - Beauraing
- op 0km afstand
Met de fiets
Namen - Beauraing
- op 0km afstand
Te voet
Namen - Beauraing
- op 2km afstand