Adres :
Barrage de la Gileppe, 4837 Baelen, Belgique
Beschrijving

Zet je schrap voor een dag vol duizelingwekkende activiteiten! Het panoramische restaurant brengt je smaakpapillen in vervoering, terwijl je in het Accropark langs verschillende parcours tussen de bomen klautert.

Wil je de stuwdam en de natuuromgeving vanuit de lucht bewonderen? Stap dan in een van de twee glazen liften die je naar de top van de toren brengen, waar je op een panoramisch uitzicht van 360° wordt getrakteerd. Een ongelooflijk gevoel! Helemaal boven belooft een panoramisch restaurant, dat 77 meter boven de grond uittorent, een buitengewone ervaring voor je zintuigen. Blijf je liever met de voeten op de grond? De Burger Bar met leuke speeltuin is ideaal voor een gezellige maaltijd met het hele gezin. Hier geniet je volop van een hamburger van lokaal rundvlees. De volwassenen zitten comfortabel aan tafel terwijl de kinderen zich uitleven op de speeltuigen.

Een stevige adrenalineboost

Als je van avontuur houdt, zul je helemaal weg zijn van het Accropark met zijn duizelingwekkende trajecten tussen de bomen, over touwbruggen en tokkelbanen. Ze zijn toegankelijk voor kinderen vanaf 1,30 m, jongeren en volwassenen. Plezier voor iedereen, dus! Je kunt deze prachtige streek ook verkennen op een van de elektrische steps of fietsen die je er in alle straten ziet, of door een van de vele wandelroutes in het bos te volgen. Of je nu houdt van adrenaline of van ontspanning: aan de Stuwdam van Gileppe vindt iedereen wat wils!

Copyright foto's: Visit Ardenne

De omgeving ontdekken

Te voet
Luik - Jalhay
- op 0km afstand
Te voet
Luik - Jalhay
- op 0km afstand
Te voet
Luik - Baelen
- op 2km afstand
Te voet
Luik - Baelen
- op 2km afstand
Te voet
Luik - Baelen
- op 2km afstand