Adres :
Rue du Marché 1a, 4900 Spa, Belgique
fr
nl
Duur : +- 1u45
Beschrijving

Hoe de spa ontstond

Trek er met het hele gezin opuit voor een wandeltocht die ergens het midden houdt tussen geocachen en op schatten jagen. Ontdek wat Spa en de wijde omgeving te bieden hebben, maak plezier met je kids en geniet van een leuk dagje in de buitenlucht. 


Deze schattenjacht (4.6 km) brengt je naar Spa, de waterstad bij uitstek die meteen ook haar naam verleende aan het woord dat we ondertussen allemaal kennen. Je maakt er kennis met de twee kanten van deze kuuroordstad: enerzijds de geschiedenis en anderzijds de betoverende, wilde natuur.   
 

Ik ontdek deze ervaring

 

Copyright fotos : Visit Ardenne

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

Verzamel  Toteez en ruil ze in de Geschenkgrot in voor korting op je volgende verblijf bij Ardennes-étape.

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen bij onze lokale partners!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten

Hoe werkt Totemus?

Alles wat je voor dit avontuur nodig hebt, is een gratis app (App Store / Google Play). Op Totemus vind je meer dan zeventig schattenjachten in Wallonië en Brussel, met diverse afstanden en moeilijkheidsgraden. Langs elk parcours kom je meer te weten over de plaatselijke legendes en het lokale natuurlijke, architecturale, gastronomische en artistieke erfgoed.

Voor elk parcours dat je aflegt, verdien je Toteez in de app. Verzamel zoveel mogelijk Toteez en ruil ze in de Geschenkgrot in voor cadeaubonnen van de diverse partners. Denk maar aan een toegangsticket voor een escape game, een degustatie, een bioscoopbezoek of zelfs korting op je volgende verblijf bij Ardennes-étape.

Met deze gratis activiteit tover je vast een glimlach op het gezicht van je kids. Ideaal dus om je verblijf in deze regio helemaal onvergetelijk te maken. Haal je wandelschoenen boven, laad je telefoon volledig op ... en vertrekken maar!

Ik ontdek deze ervaring

Tarieven

Gratis

Contact en reserveren
Kantooruren

Toute l'annéeAdres van de activiteit
Rue du Marché 1a, 4900 Spa, Belgique

De omgeving ontdekken

Te voet
Luik - Spa
- op 0km afstand
Te voet
Luik - Spa
- op 0km afstand
Te voet
Luik - Spa
- op 0km afstand
Te voet
Luik - Spa
- op 0km afstand
Te voet
Luik - Spa
- op 1km afstand