Boek uw vakantiehuis en bezoek Rochefort

Rochefort: levendige stad! Er is een toeristisch treintje, minigolfterrein, een openluchtzwembad,… Voor ieder wat wils. Bovendien vindt u in de buurt de indrukwekkende grotten van Han en vele kastelen. Durbuy, het kleinste stadje ter wereld, ligt op slechts 35 minuutjes rijden.

De vakantiebestemming bij uitstek in de Ardennen is Rochefort. Het stadscentrum bruist van leven met zijn groot aantal winkels, cafés en aangename terrasjes. Bezoek Rochefort met één van de twee toeristische treintjes of ga een kijkje nemen in de Grot van Lorette, de Gallo-Romeinse villa Malagne of de ruïnes van het Gravenkasteel. Loop zeker ook eens langs de brouwerij van het bekende bier Rochefort. Deze stad is een echte toeristische trekpleister en biedt voor ieder wat wils.
 
 
 
In de omgeving
Speeltuinen, openluchtzwembad, minigolf, toeristisch treintje …, Rochefort heeft het allemaal. Maar ook in de buurt kun je profiteren van leuke activiteiten zoals een bezoek aan verschillende mooie kastelen, de grotten van Han en het wildpark, het Archeopark …
In Rochefort ga je je zeker niet vervelen!
 
Enkele opmerkingen:
Om in de stad te parkeren betaalt u 0,50€/uur. Er wordt heel vaak gecontroleerd. U bent dus gewaarschuwd…
Er is markt elke 2e, 4e en 5e dinsdagochtend van de maand, op de place du Baty.
Een geldautomaat vindt u aan de rechtergevel van de Post, rue de Behogne.
 
Copyright photos: Ardennes Etape