Beschrijving

Saint-Ode ligt tussen Saint-Hubert en Bastenaken in een prachtig groen en rustig gebied in het hart van de Belgische Ardennen. Je vindt er het Natuurpark des Deux Ourthes, waar veel wandelingen vertrekken. In totaal is er meer dan 400 kilometer bewegwijzerde wandelingen in de streek. Bastenaken is slechts een paar minuutjes rijden, Durbuy ligt op minder dan een uur rijden.

Sainte-Ode

In het land van Bastogne, in het hart van de valleien van de Ourthe en de Laval, ligt Saint-Ode. Het bestaat uit 24 dorpen en maakt deel uit van het Natuurpark van de twee Ourthes. U kunt er dus in alle rust een beschermde natuur, die uitnodigt tot ontspannen, ontdekken. Er zijn meer dan 400 kilometer bewegwijzerde wandelpaden.

 

In de omgeving

Verblijven in Saint-Ode is zich ideaal ten opzichte van Bastigne en Houffalize bevinden. Voor de liefhebbers van sensatie, stelt de streek kajak, abseilen, deathride, paintball, canyonning, avontuurlijk sporten, MTB … voor. Anderen kunnen hun geluk dan weer vinden in vissen, musea, tochten in een koets, minigolf en speeltuinen. De meest nieuwsgierige vakantiegangers bezoeken zonder twijfel het interpretatiecentrum van de paddenstoel.

De omgeving ontdekken

Te voet
Luxemburg - Sainte-Ode
- op 0km afstand
Te voet
Luxemburg - Sainte-Ode
- op 0km afstand
Onze favoriet
Te voet
Te voet
Luxemburg - Sainte-Ode
- op 0km afstand
Te paard