Boek uw vakantiehuis en bezoek Stoumont

Stoumont in de provincie Luik is wel een speciaal plekje. Er is een hoogteverschil van meer dan 400 meter in de gemeente op te meten en de ondergrond is rijk aan natuurlijke waterbronnen. U bent er op de juiste plaats om volop de Belgische Ardennen te verkennen. Malmedy ligt op een half uurtje er van daan en Durbuy op ongeveer 45 minuutjes.

Stoumont

Wil je verblijven in de landelijke gemeente Stoumont? Ideaal, 100% genieten van de schone landschappen en de ongelofelijke uitzichtpunten over de vallei. Deze panorama’s behoren tot de mooiste van de Ardennen. Trek je wandelschoenen aan en maak een tocht langs de oevers van de Amblève. Maar naast al deze natuur kun je terug in de geschiedenis duiken in het boeiend oorlogsmuseum in La Gleize. Wil je weten waar spuitwater ontstaat? Het dorp Chevron herbergt natuurlijk minerale bronnen die te bezoeken zijn.
  
In de omgeving
Stoumont is ligt overal dichtbij. Ga boerengolven, maak een tocht op een ezel, bezoek het kasteel van Froidcourt of bewonder de watervallen van Coo. Of heb je meer interesse in een challenge parcours of avontuurlijk sporten? Er is voor ieder wat wils in de omgeving van Stoumont.