Avontuur in de Belgische Ardennen - met korting

Voor avontuur moet u in de Belgische Ardennen zijn. Deathride door één van de valleien, rotsklimmen, abseilen, hindernissenparcours op de Hoge Venen,… De Ardense avonturenparken zijn het walhalla voor een dag gevuld met adrenaline en spanning.

Actionzone Outdoor Park in Provincie Luik

Actionzone Outdoor Park [Provincie Luik]

Actionzone Outdoor Park ligt tussen Malmedy en Sankt Vith. Je treft er allerlei spelen aan voor iedereen! Kom paintball, bubblefoot en arrow tag ontdekken en beleef gegarandeerd een superfijn avontuur!

Adventure Valley Durbuy in Provincie Luxemburg

Adventure Valley Durbuy [Provincie Luxemburg]

Adventure Valley Durbuy is een gezellig, rustig avonturenpark met tal van toeristische activiteiten aanbiedt in de buurt van het charmante kleine stadje Durbuy.

<p>Ardenne Activity : de e-scooter</p> in Provincie Luik

Ardenne Activity : de e-scooter

[Provincie Luik]

Vertrek dankzij Ardenne Activity met een e-Scoot op ontdekkingstocht door de Belgische Ardennen. Deze offroad step is een mooi alternatief voor de traditionele mountainbike. Dankzij de elektrische motor kan je alle uithoeken van de streek ontdekken.

 

Ardenne Aventures in Provincie Luxemburg

Ardenne Aventures [Provincie Luxemburg]

Ardenne Aventures is een vrijetijdscentrum in La Roche-en-Ardenne, dat een waaier aan sportieve activiteiten aanbiedt zoals MTB, kajakken, raften...

Ardennes Cycling in Provincie Luik

Ardennes Cycling [Provincie Luik]

Verhuur van mountainbikes per dag of halve dag. Mogelijkheid een gids aan te vragen. Neem de mountainbikeroutes om de belangrijkste plekjes van Stavelot te ontdekken.

Avenature in Provincie Luxemburg

Avenature [Provincie Luxemburg]

Avontuur activiteiten in het midden van de natuur in een familiale sfeer.

Brandsport Adventure & Teambuilding in Provincie Luxemburg

Brandsport Adventure & Teambuilding [Provincie Luxemburg]

Het Brandsport-team verwacht je in La Roche-en-Ardenne voor spetterende activiteiten, zoals touwenparcours, rotsklimmen en rappel, mountainbiking, kajakken, en nog veel meer.Actie!

Cap Nature in Provincie Luxemburg

Cap Nature [Provincie Luxemburg]

Cap Nature organiseert spannende activiteiten waarbij natuur en avontuur centraal staan. Een waaier aan mogelijkheden, de ene al avontuurlijker dan de andere. Aarzel niet langer...

Coo Adventure in Provincie Luik

Coo Adventure [Provincie Luik]

Coo Adventure, gelegen bovenaan de waterval van Coo, biedt je een ruime keuze aan outdooractiviteiten, zoals challenge parcours, paintball, kajak, mountainbiking,... Je kan meerdere activiteiten combineren voor een volledige dag avontuur.

<p>Coo Kajak</p> in Provincie Luik

Coo Kajak

[Provincie Luik]

Coo Kayak vous promet une vraie aventure sur l'Amblève. Le point de départ se trouve au pied de la cascade de Coo, la plus importante de Belgique. Empruntez l'Amblève et descendez la rivière en kayak.

Cycle Sport in Provincie Namen

Cycle Sport [Provincie Namen]

Of u nu een rustige fietstocht plant of uit bent op een avontuurlijke mountainbike-expeditie onder vrienden, Cycle Sport in Rochefort heeft in ieder geval een geschikte kwaliteitsvolle tweewieler voor u klaarstaan.

Dinant Aventure in Provincie Namen

Dinant Aventure [Provincie Namen]

Ga de uitdaging aan bij Dinant Aventure waar je kunt kiezen uit een veelheid aan eersteklas activiteiten en waar je een niet alledaagse, sensationele dag tegemoet gaat...

Domein van Palogne in Provincie Luik

Domein van Palogne [Provincie Luik]

Het Domein van Palogne biedt verschillende activiteiten aan: bezoek aan de burcht van Logne en
zijn museum, afvaart van de Ourthe per kajak (7,8km), verhuur van MTB en E-bike, minigolf, valkerij, taverne, speeltuin, schattenjacht...

Forestia Avonturenparcours in Provincie Luik

Forestia Avonturenparcours [Provincie Luik]

Forestia Adventure nodigt je uit voor een onvergetelijke dag, 'tussen Hemel en Aarde'. Kom je uitleven in de vrije natuur en proef van het avontuur… Hindernissenparcoursen in de bomen voor jong en oud!

Gaume Paintball in Provincie Luxemburg

Gaume Paintball [Provincie Luxemburg]

Gaume Paintball heeft twee grote terreinen van 4,5 en 2,3 hectaren in de bosrijke streek van Saint-Léger. Paintball is de perfecte activiteit voor teambuilding met een groep collega's, een verjaardagsfeest of simpelweg een dagje pure fun met vrienden.