Adres :
Route de la Plate Taille, 6440 Froidchapelle, Belgique
fr
nl
Description

Het Natura Park van de Meren van l’Eau d’Heure is een avonturenpark met meer dan een touwenparcours doorheen de bomen, kabelbanen en bungeejumping. Kortom, een park voor grote en kleine avonturiers.

Tien routes van 2 tot 25 meter boven de grond en verschillende moeilijkheidsniveau's kunnen dus de hele familie verwelkomen, kinderen vanaf 3 jaar inbegrepen.
Gigantische kabelbanen geïnstalleerd boven het Meer van de Plate Taille garanderen talrijke belevenissen en laten je een adembenemend uitzicht ontdekken!

Nieuw! 2 nieuwe sprongen hebben recent het daglicht gezien in het Natura Park: een slingersprong van 15 meter hoog en een "Flightline" sprong van 25m van een totempaal!

Alle activiteiten zijn beschermd en beveiligd. Je kan ook een barbecueplekje huren om te genieten van momenten met je familie of met vrienden...

Om je dag compleet te maken kan je ook een mountainbike huren om rond de meren te rijden.

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

Profiteer van 20% korting door telefonisch, per e-mail of rechtstreeks ter plaatse te reserveren (met vermelding van uw Ardennes-étape reserveringsnummer)

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen bij onze lokale partners!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten

Activiteiten mogelijk vanaf 3 jaar

Tarieven

14 - 38 €

Contact en reserveren
Kantooruren

Reservering door telefonisch, per e-mail of rechtstreeks ter plaatse te reserveren (met vermelding van uw Ardennes-étape reserveringsnummer)Adres van de activiteit
Route de la Plate Taille, 6440 Froidchapelle, Belgique

De omgeving ontdekken

Onze favoriet
Te voet
Te voet
Henegouwen - Froidchapelle
- op 1km afstand
Te voet
Henegouwen - Froidchapelle
- op 1km afstand
Te paard
Henegouwen - Froidchapelle
- op 3km afstand
Te paard
Henegouwen - Froidchapelle
- op 3km afstand