Adres :
Petit Coo 4, 4970 Stavelot, Belgique
fr
nl
en
de
Beschrijving

Wat? Ken je Coo Adventure niet? Dit recreatiepark ligt pal in het hart van Coo en op een steenworp van de beroemde waterval. Maak je keuze uit meer dan 25 activiteiten: een bezoek aan het wildpark, paintballen, mountainbiken, raften ... Zet je schrap voor een zinderende dag vol onvergetelijke avonturen!

Tijdens deze exclusieve dag voor klanten van Ardennes-étape slinger je van duizelingwekkend hoge boomkruinen naar het zachtjes kabbelende water beneden ... Je avontuur begint om 10 uur met een touwenparcours door de bomen waarbij je een vijftiental obstakels moet bedwingen. Perfect om je angst te overwinnen en jezelf een stevige adrenalinekick te geven! Alles gebeurt veilig dankzij de tips van de begeleider die jou en je gezelschap onder zijn of haar hoede neemt. Lijkt een obstakel je écht te moeilijk? Geen nood: je begeleider kent de geheime omweggetjes waarmee je elk probleem kunt omzeilen. De laatste grote sprong? Een death ride van 120 meter! Haak jezelf vast en zoef naar beneden! Wie gilt het luidst onderweg?

Om even op adem te komen, schuif je achteraf aan tafel voor een heerlijke ovengebakken pizza en een huisbereid dessert. En daarna? Daarna vaar je de Amblève af in een kajak. Dobber rustig over het water, volg de kabbelende bochten en geniet van de adembenemende Ardense natuur om je heen. Nadat je op je bestemming bent aangekomen, brengt een bus je rond 16 uur terug naar het vertrekpunt. Moe, maar met een rugzak vol mooie herinneringen. Sta je al te trappelen om zelf zo'n dag vol fun te beleven?

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

Ervaring voorbehouden aan klanten van Ardennes-étape op vertoon van hun Activity Pass

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen bij onze lokale partners!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten
  • De activiteit begint om 10 uur en eindigt rond 16 uur.
  • Parcours toegankelijk voor iedereen vanaf 140 cm
  • Voorzie aangepaste kleding voor verschillende weersomstandigheden en activiteiten.
  • Als de pizzeria op de dag van je activiteit gesloten is, krijg je een ander gerecht.
  • Het hele jaar door toegankelijk, behalve bij sneeuw op de grond
  • Het touwenparcours in de bomen en de deathride kunnen apart worden geboekt voor 27.5 euro/p in plaats van 29.50 euro/p voor Ardennen étape klanten
Tarieven

67,5 € pp

Contact en reserveren
Kantooruren

Alleen op afspraak. Reserveer minstens 24 uur vooraf.


Telefoon

Adres van de activiteit
Petit Coo 4, 4970 Stavelot, Belgique

De omgeving ontdekken

Te voet
Luik - Stavelot
- op 0km afstand
Te voet
Luik - Stavelot
- op 0km afstand
Te voet
Luik - Stavelot
- op 0km afstand
Te voet
Luik - Stavelot
- op 0km afstand
Te voet
Luik - Stavelot
- op 1km afstand