Adres :
Petit Coo 4, 4970 Stavelot, Belgique
fr
nl
en
de
Duur : 1 dag
Beschrijving

Spanning, adrenaline, al je zintuigen op scherp ... Zet je schrap voor een fantastische dag die je de rest van de wereld even doet vergeten! Wat staat er op het programma? Een unieke ervaring speciaal voor jou als klant van Ardennes-étape. Volg de gids, daar gaan we!

Dit is de perfecte activiteit tijdens een vakantie met vrienden. Eentje die jullie band versterkt en jullie onvergetelijke herinneringen bezorgt. Sta je al te trappelen van ongeduld? Dan zijn we weg! Om 10 uur starten we met een bijzondere tocht die we speciaal voor jou hebben uitgestippeld: een rit door het bos met een elektrische offroadstep! Samen met een gids ga je in de volle natuur een uur lang op ontdekking door de vallei van de Amblève, langs het meer van Coo. Geef je ogen de kost en laat je betoveren door de prachtige landschappen met hun opmerkelijke fauna en flora.

Een programma op maat

Het is al middag! Tijd voor een welverdiende lunch na een mooie sportieve ochtend. Er ligt een lekkere pizza uit de houtoven van de plaatselijke pizzeria op je te wachten, gevolgd door een huisgemaakt dessert. Na die heerlijke pauze zouden je batterijen weer helemaal opgeladen moeten zijn. Dat komt goed uit, want de tweede activiteit staat al klaar: paintballen in het midden van het bos. Ideaal voor een dosis adrenaline en opwinding! Met honderd kogels heb je meer dan genoeg om je volledig uit te leven. Zet je schrap, want je tegenstanders zitten overal en elke schuilplaats kan een valstrik zijn ... Om 15.30 uur is het spel afgelopen. Je gaat naar huis met een rugzak vol herinneringen, dat is zeker!

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

Deze exclusieve activiteit is alleen weggelegd voor klanten van Ardennes-étape.

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen bij onze lokale partners!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten
  • De minimumleeftijd is 16 jaar.
  • Stem je kledij af op het weer en de activiteiten.
  • Als de pizzeria op de dag van je activiteit gesloten is, krijg je een ander gerecht.

Wil je dit avontuur liever op je eentje beleven, en niet in groep? Dat kan:

  • Voor 40 euro (in plaats van 45 euro) ga je op eigen houtje op pad met de elektrische step – korting voor klanten van AE.
  • Voor 22.50 euro (in plaats van 24.50 euro) ga je in je eentje paintballen. In de prijs zijn honderd kogels inbegrepen – korting voor klanten van AE.
Tarieven

79.50€/persoon

Contact en reserveren
Kantooruren

Het is verplicht om minstens 24 uur op voorhand te reserveren. 

Deze activiteit is het hele jaar door te beleven, behalve bij sneeuw op de grond.Adres van de activiteit
Petit Coo 4, 4970 Stavelot, Belgique

De omgeving ontdekken

Te voet
Luik - Stavelot
- op 0km afstand
Te voet
Luik - Stavelot
- op 0km afstand
Te voet
Luik - Stavelot
- op 0km afstand
Te voet
Luik - Stavelot
- op 0km afstand
Te voet
Luik - Stavelot
- op 1km afstand