Adres :
Rue de Grass 103, 6700 Arlon, Belgique
fr
nl
en
de
Duur : 2 uur
Beschrijving

Skydiven, de sprong in het oneindige wagen ... Droom je ervan, maar ben je doodsbang van hoogtes en nog meer van het idee dat je uit een vliegtuigje in volle vlucht moet springen? Dan hebben we goed nieuws voor je: je kunt nu ook skydiven in een simulator!

Dat is namelijk precies wat Luxfly je aanbiedt. Het concept? Dezelfde intense ervaring beleven als skydiven, maar dan in een compleet veilige omgeving. Hoe werkt dat? Nadat je braaf naar de uitleg van je erkende instructeur hebt geluisterd, trek je de nodige uitrusting aan (overall, bril, helm ...) en hop! Je springt in de grootste windtunnel van Europa. Zodra je in de lucht hangt, zoeft de wind je om de oren! Zonder vliegtuig of hoogte bootst deze indoorsimulator het gevoel van een parachutesprong na, terwijl je slechts enkele meters boven de grond zweeft. Je vliegt ... Ja, je vliegt! Nadenken hoeft niet en je zorgen maken of je parachute wel zal werken al evenmin. Het enige wat je moet doen, is volop genieten van dit unieke moment.

Tijdens jouw bezoek (dat 2 uur duurt) krijg je zelfs de kans om verschillende formules te ervaren, van vliegsessies tot skydive van 4.000 meter. Na deze ervaring krijg je een vliegcertificaat en een weblink naar je souvenirfoto's van dit onvergetelijke moment. 

LUXFLY beperkt zich niet tot zijn simulator. De ruimte biedt een gezellige bar, lounges, vergaderruimtes en verjaardagsfeestlocaties, waardoor het de perfecte setting is voor al jouw evenementen.

LUXFLY is niet alleen een plek waar vliegen werkelijkheid wordt; het is een ruimte waar avontuur, sport en entertainment samenkomen om onvergetelijke herinneringen te creëren. Bezoek LUXFLY en laat je meenemen naar nieuwe hoogten.

Je voordeel Ardennes-étape ? Je geniet 15% korting op je LUXFLY ervaring! 

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

Uw voordeel Ardennes-étape ? U geniet 15% korting op uw LUXFLY ervaring! U hoeft enkel de code ARDETP24 in te voeren bij uw reservering op de website www.luxfly.eu (reservering via de website verplicht). Bij je bezoek moet je je Activity Pass tonen.

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen bij onze lokale partners!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten
  • Activiteit toegankelijk vanaf 4 jaar (minderjarigen alleen onder begeleiding) 
  • Zwangere vrouwen mogen niet deelnemen aan deze activiteit.
  • Alle deelnemers moeten 1 uur voor hun sprong aanwezig zijn.
  • Onder invloed van alcohol of drugs zijn is niet toegestaan.
  • Personen zwaarder dan 120 kg mogen niet deelnemen aan deze activiteit. 
  • Niet toegestaan als je een schouderletsel hebt
  • Alles is voorzien! (Uitrusting, opleiding, vluchten, HighFly!, demonstratie, foto's, diploma en museumbezoek) 
Tarieven
  • 79.90 € (volwassenen)
  • 64.90 € (4-12 jaar oud)
Contact en reserveren
Kantooruren

Online reserveren via: https://indoorskydive.lu/nl

Whatsapp: +32.477528566Adres van de activiteit
Rue de Grass 103, 6700 Arlon, Belgique

De omgeving ontdekken

Te voet
Luxemburg - Aarlen
- op 2km afstand
Te voet
Canton Capellen - Steinfort
- op 3km afstand
Te voet
Luxemburg - Aarlen
- op 3km afstand
Te voet
Canton Capellen - Habscht
- op 3km afstand
Te voet
Luxemburg - Aarlen
- op 4km afstand