Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie-beleid.
Onze vakantiehuizen zijn open - Update 23/06 - “Bekijk onze veelgestelde vragen
  • NL

Ardennen - Paintball en Lasergame met korting

Zin in een spannende activiteit in de Ardennen? Zoek met paintball en lasergame in de Ardennen uit wie de beste strategie uitwerkt om de tegenstander in de val te lokken. Strategisch inzicht is essentieel bij paintball en lasergame, allebei extreem leuke bezigheden, de één echter iets properder dan de ander.

Actionzone Outdoor Park in Provincie Luik

Actionzone Outdoor Park [Provincie Luik]

15%

Actionzone Outdoor Park ligt tussen Malmedy en Sankt Vith. Je treft er allerlei spelen aan voor iedereen! Kom paintball, bubblefoot en arrow tag ontdekken en beleef gegarandeerd een superfijn avontuur!

Gaume Paintball in Provincie Luxemburg

Gaume Paintball [Provincie Luxemburg]

3=4

Gaume Paintball heeft twee grote terreinen van 4,5 en 2,3 hectaren in de bosrijke streek van Saint-Léger. Paintball is de perfecte activiteit voor teambuilding met een groep collega's, een verjaardagsfeest of simpelweg een dagje pure fun met vrienden.

Paintball des Cheras in Provincie Luxemburg

Paintball des Cheras [Provincie Luxemburg]

Paintball des Cheras in Houffalize nodigt u uit voor een gevecht in de bossen in de buurt van Baraque de Fraiture. Het doel is de tegenstander uit te schakelen met uw verfpistool. Teamwork en strategie staan bij paintball centraal!

Paintball Experience  in Provincie Namen

Paintball Experience [Provincie Namen]

In Sorinnes op de hoogtes van Dinant, ligt Paintball Experience waar je zowel openlucht als overdekt kan komen paintballen.

Sniper Zone Paintball in Provincie Luik

Sniper Zone Paintball [Provincie Luik]

10%

In een bos vlakbij Waimes in Chôdes tref je Sniper-Zone aan, een fijne locatie met een uitzonderlijke infrastructuur. Waag je op avontuur!