Adres :
Rue des Faubourgs 2, 6700 Arlon, Belgique
fr
nl
Duur : +- 1h30
Beschrijving

In de tijd van de Romeinen

Trek er met het hele gezin opuit voor een wandeltocht die ergens het midden houdt tussen geocachen en op schatten jagen. Ontdek wat Arlon en de wijde omgeving te bieden hebben, maak plezier met je kids en geniet van een leuk dagje in de buitenlucht. 

Deze schattenjacht (4.5 km) brengt je naar Aarlen, een van de oudste steden van België. In het archeologische museum, tussen de vele overblijfselen uit vervlogen tijden en op must-see plekken krijg je bijzonder interessant Gallo-Romeins erfgoed te zien. Of hoe een schattenjacht van Totemus de Indiana Jones in jou naar boven haalt!

Ik ontdek deze ervaring

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

Verzamel  Toteez en ruil ze in de Geschenkgrot in voor korting op je volgende verblijf bij Ardennes-étape.

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen bij onze lokale partners!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten

Hoe werkt Totemus?

Alles wat je voor dit avontuur nodig hebt, is een gratis app (App Store / Google Play). Op Totemus vind je meer dan zeventig schattenjachten in Wallonië en Brussel, met diverse afstanden en moeilijkheidsgraden. Langs elk parcours kom je meer te weten over de plaatselijke legendes en het lokale natuurlijke, architecturale, gastronomische en artistieke erfgoed.

Voor elk parcours dat je aflegt, verdien je Toteez in de app. Verzamel zoveel mogelijk Toteez en ruil ze in de Geschenkgrot in voor cadeaubonnen van de diverse partners. Denk maar aan een toegangsticket voor een escape game, een degustatie, een bioscoopbezoek of zelfs korting op je volgende verblijf bij Ardennes-étape.

Ik ontdek deze ervaring

Met deze gratis activiteit tover je vast een glimlach op het gezicht van je kids. Ideaal dus om je verblijf in deze regio helemaal onvergetelijk te maken. Haal je wandelschoenen boven, laad je telefoon volledig op ... en vertrekken maar!

Tarieven

Gratis

Contact en reserveren
Kantooruren

Toute l'annéeAdres van de activiteit
Rue des Faubourgs 2, 6700 Arlon, Belgique

De omgeving ontdekken

Te voet
Luxemburg - Aarlen
- op 1km afstand
Te voet
Luxemburg - Aarlen
- op 2km afstand
Te voet
Luxemburg - Aarlen
- op 2km afstand
Te voet
Luxemburg - Aarlen
- op 2km afstand